Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

Το παραδέχονται και πιο "σκληροί" νεοδημοκράτες: «Σαρώνει η Χρυσή Αυγή - Καταρρέει ο Σαμαράς»


Το παραδέχονται και οι νεοδημοκράτες: «Σαρώνει η Χρυσή Αυγή - Καταρρέει ο Σαμαράς»

Σύμφωνα με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις της Σαμα – Rass η ΝΔ βρίσκεται ίσα – ίσα δεύτερη πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις των πρεσβειών ΗΠΑ και Αγγλίας, η ΝΔ είναι τρίτη και η πραγματική μάχη για την πρώτη θέση γίνεται μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ. Στις δημοσκοπήσεις του zougla.gr, που έχουν αποδειχτεί οι πιο αξιόπιστες από την διπλή εκλογική μάχη του 12, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη και η ΝΔ βρίσκεται τρίτη.
Ο Ελεύθερος Τύπος είναι ως γνωστόν μία εφημερίδα της ΝΔ. Σκληρά κομματική και με παρωπίδες. Το antinews είναι η ιστοσελίδα με την οποία αλληλοδιαφημίζονται και πολλοί λένε ότι.....
πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Πως μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός, λοιπόν, ότι στην ιστοσελίδα της εφημερίδας που δημοσιεύει τις δημοσκοπήσεις – παρώδια της η Rass, αρχίζουν και κυκλοφορούν σενάρια περί συντριβής της ΝΔ στις ευρωεκλογές; Διαβάζουμε λοιπόν σε άρθρο του antinews:
«Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν στις ευρωεκλογές να βγει πρώτο κόμμα η … Χρυσή Αυγή με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτη και καταϊδρωμένη τη Νέα Δημοκρατία. Άντε να αλλάξει η πρώτη θέση και να την κερδίσει ο Τσίπρας, η ΝΔ να έρθει δεύτερη και η ΧΑ τρίτη, όπως πιστεύουν κάποιοι άλλοι πιο λογικοί. Εγώ πάντως στις συζητήσεις που κάνω δεν βρήκα ούτε έναν εκτός κομματικού περιβάλλοντος που να πιστεύει ότι θα κερδίσει η ΝΔ.»
Συμπεραίνει, λοιπόν, κανείς ότι παρά τις εξαγγελίες περί εκλογών το 2016 και της σιγουριάς που δείχνει η κυβέρνηση, οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου δείχνουν ότι η ΝΔ έχει καταρρεύσει και ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει. Κάπως έτσι εξηγείται και η επιμονή της ΝΔ και του Ντέιβιντ Χάρις στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η ΝΔ ψάχνει λύση στο πολιτικό της αδιέξοδο, αφού καθίσταται βέβαια ότι η επαύριο των ευρωεκλογών θα την βρει χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση και χωρίς συμμάχους.
Το άρθρο της σαμαρικής ιστοσελίδες συνεχίζει παραθέτοντας πιθανά σενάρια εξόδου της ΝΔ από αυτή την κρίση, εν είδει δημοσκοπήσεως μέσω των σχολείων. Συνοπτικά να αναφέρουμε ότι αναφέρονται οι περιπτώσεις «Παπαδήμου», «ανασχηματισμού και υπομονής», αλλά και η διενέργεια εθνικών εκλογών αμέσως μετά. Αν, βέβαια, όπως αναφέρει και το συγκεκριμένο άρθρο η ΝΔ δεν έχει καταρρεύσει μέχρι τότε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών