Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

«ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Υποτίθεται, ότι ο πρώτος και κύριος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα κόμματα που την αποτελούν. Στην πραγματικότητα, όμως, ο πρώτος και κύριος εχθρός της συνιστώσας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ίδιος που έχουν και οι υπόλοιπες… συνιστώσες του… τόξου: η Χρυσή Αυγή! Και μέσα στον τρόμο και τον πανικό τους για τη συνεχή αύξηση της επιρροής του εθνικιστικού κινήματος, ψάχνουν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης, γιατί οι παλιοί… δεν πιάνουν.
Έτσι,  εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να απειλεί! Πως να τη σταματήσουμε”, διοργανώνει σήμερα το βράδυ, στα Πατήσια, η συριζέικη “Πρωτοβουλία των 1000″ για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου και την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς. Ιδού η… απορία των συριζαίων διοργανωτών:
«”Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, η Χρυσή Αυγή παραμένει 3ο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και....
ανασυντάσσει τις δυνάμεις της στους δρόμους. Τί είδους αγώνας χρειάζεται για να στείλουμε του νεοναζί στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας;”, είναι τα ζητήματα και τα ερωτήματα στα οποία οι συμμετέχοντες θα κληθούν να βρουν λύσεις, από κοινού».
Βασικός ομιλητής θα είναι ο γνωστός Στρατούλης (ο οποίος αναμένεται να περιγράψει στα συντρόφια πως γλίτωσε από τρεις χρυσαυγίτες-φαντάσματα που του είχαν επιτεθεί στο ημίχρονο ποδοσφαιρικού αγώνα), ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Mαρία Ψαρρά, δημοσιογράφος στη φυλλάδα του mr «Πάρτα Όλα» (Μπόμπολα).
(ΥΓ): Πρόταση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Σύντροφοι, η μόνη λύση είναι να… αυτοπυρποληθείτε ομαδικά στην Πλατεία Συντάγματος, με πρώτον τον Στρατούλη! Εμπρός, λοιπόν, κάντε το να δει προκοπή ο τόπος!

4 σχόλια:

  1. Πως θα σταματήσετε την Χρυσή Αυγή;

    Τουρλώνοντας τον κώλο, σύντροφοι. Αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως τα κανάλια συνεχίζουν τον ΑΓΩΝΑ τους γράφοντας στα παπάρια τους την απόφαση του ΕΣΡ.. Εξάλλου έχουν τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων Υπουργών πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ότι και να λένε.. Εξάλλου ξέρει κανείς ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;; και προπάντων ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!! ε ΡΕ φουκαριάρα Ελλάδα που θέλουν να σε μετατρέψουν από ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σε Τζαμί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς φίλε, για την ΧΑ δουλεύουν όλοι, κι ας νομίζουν οτι κάνουν κάτι:

      Η χρήση της αρνητικής διαφήμισης στην Πολιτική έχει ως στόχο κυρίως τους αναποφάσιστους και τους αμφιταλαντευομένους ή αλλιώς «χαλαρούς» ψηφοφόρους. Σκοπός της αρνητικής διαφήμισης είναι είτε να κερδίσει τις «χαμένες» ψήφους μέσω της πόλωσης, είτε να κρατήσει μακριά από τις κάλπες τους αναποφάσιστους μέσω της απαξίωσης. [...]

      Η αρνητική διαφήμιση στρέφεται εναντίον του σημαντικότερου αντιπάλου εστιάζοντας στα αδύναμα σημεία του. Στην ουσία δεν επιχειρείται σε καμία περίπτωση άρθρωση πολιτικού λόγου παρά μόνον η δημιουργία αρνητικών συνειρμών, ταυτισμένων με τον κύριο πολιτικό αντίπαλο και τις απόψεις που εκφράζει. Με άλλα λόγια επιχειρείται η μετατόπιση του «πεδίου μάχης» από τον πολιτικό λόγο στη συνθηματολογία. [...]

      Η παραπάνω στρατηγική προφανώς ακολουθείται σε περιπτώσεις έλλειψης δυναμικής στην επιρροή του εκλογικού σώματος και με σκοπό να ανακοπεί η δυναμική του αντιπάλου. Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως η αρνητική διαφήμιση, παρά την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητά της σε συγκεκριμένες συνθήκες, αποτελεί λύση ανάγκης, καθώς η χρήση της «προϋποθέτει» την έλλειψη επιρροής. Κατ’ αυτήν την άποψη, η αρνητική διαφήμιση είναι η τακτική του outsider.

      Αουτσάϊντερ η νουδούλα λοιπόν...

      Διαγραφή
  3. "Τρεις μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα" λένε οι ΣΥΡΙΖαίοι.
    Ξεχνάνε βέβαια την δολοφονία των δύο Εθνικιστών, του Γιώργου και του Μάνου.
    Λες και δεν συνέβη τίποτα. Οι Εθνικιστές δεν έχουν ονόματα, δεν είναι άνθρωποι, δεν πρέπει να υπάρχουν.
    Δεν καταλαβαίνουν οι ανθέλληνες άπλυτοι ότι ΑΥΤΟΙ θα πεταχτούν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.
    Ο Εθνικισμός αφυπνίζεται σε όλη την Ευρώπη, κι αυτοί ζουν στον κόσμο τους.
    Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι οι τελευταίοι που έφυγαν. Είναι οι πρώτοι που ΕΡΧΟΝΤΑΙ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών