Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Ήρθε η επιβεβαίωση από την Αμερική: Νέος Τζέφρυ ο Τσίπρας!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι σιωνιστές έδωσαν το πράσινο φως στον Τσίπρα, αφού καταρρέει ο Σαμαράς και αρχίσαν να του φτιάχνουν το "προφίλ"! Έλα όμως που λογαριάζουν χωρίς τον Ελληνικό λαό που στρέφεται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν αύριο το πρωί ακούγατε τον οποιονδήποτε (συγγενή, φίλο, γνωστό, άγνωστο…) να σας βεβαιώνει ότι ο mister Tsipras είναι μεταξύ των 100 κορυφαίων παγκόσμιων διανοητών (αμερικανιστί, 100 leading global thinkers), εκείνους που επηρεάζουν τα παγκόσμια δρώμενα σε διάφορα πεδία, σίγουρα θα τον παίρνατε με τις… λεμονόκουπες.  Κι όμως, αυτό που δεν τολμά να ισχυριστεί ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, το υποστηρίζει...
το γνωστό συστημικό αμερικανικό περιοδικό «Foreign Policy»!!!

Αυτό φαίνεται στο εξώφυλλο του περιοδικού που έχει διαρρεύσει (το τεύχος είναι υπό έκδοση) και ο λεγάμενος συγκαταλέγεται στην ομάδα των “Αμφισβητιών” (έκφραση την οποία συχνά χρησιμοποιούν οι Αμερικανοσιωνιστές προκειμένου να διαφημίσουν κάποιον δικό τους άνθρωπο που παριστάνει τον… επαναστάτη – τους πραγματικούς επαναστάτες φροντίζουν να μην τους αναφέρουν καθόλου ή αν τους αναφέρουν τους παρουσιάζουν ως… τέρατα).

Σημειώνουμε, πως ο προηγούμενος Έλληνας που είχε μπει στη σχετική λίστα (το 2010) ήταν ο Jeffrey ο… Μεσσίας!

Μέχρι που θα φτάσουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές για να μας πείσουν ότι το Τσιπράκι κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδος; Και μη χειρότερα!

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδια θες δεν θες γελας ..."Διανοητης" ο τρομπας !! Σαν να βγαζεις την μακαριτισα την Ταϋγετη, Σταρ Ελλας !! Ρε μηπως το κανουν για να τον γελοιοποιησουν ?? Οπως τον ΓΑΠ ,που δινει "διαλεξεις" σε Αμερικανικα Πανεπιστημια, και τρωει καζουρα απο κατω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μή γίνει Πρωθυπουργός ό Τσίπρας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΛΟΙ οι πασόκοι και άλλα κομουνιστικά ρετάλια θα ψηφίσουν τον εβραιομπολσεβίκο ΤΣΙΠΡ,νάστε σίγουροι γι'αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών