Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2013

Rass, Rass, Rass.... Αντώνης Σαμαράς.... Rass, Rass, Rass...θα υποφέρεις!

Μια ακόμη δημοσκόπη - μαϊμού - ανέκδοτο για το μήνα Δεκέμβρη αυτή τη φορά προχώρησε η πλέον σαμαρολάγνα δημοσκοπική εταιρεία, Rass.

Σε δημοσκόπησή της λοιπόν για τον Ελεύθερο Ρ-ύπο της Κυριακής παραθέτει στοιχεία του εκλογικού σώματος και των τάσεων του που δεν θα τα πίστευαν ούτε στην τοπική της Πύλου της Νέας Δημοκρατίας που η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές πήρε 80%.

Συγκεκριμένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,1%, η ΝΔ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,5%, οι ΑΝ ΕΛ 4,7%, η Χρυσή Αυγή 6,1% η ΔΗΜΑΡ 3,4%, το ΚΚΕ 6,3%, Οικολόγοι- Πράσινοι 1,65, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,3%.
'Αλλο κόμμα 4,2%,'Ακυρο-Λευκό 3%,Αναποφάσιστοι 17,1%.

Κοινώς η Rass μας λέει ότι οι "πατριώτες" και οι "δεξιοί" ψηφοφόροι προτιμούν ακόμη το κόμμα που ξεπουλά τα λιμάνια και τις μαρίνες στους τούρκους, που συγκυβερνούσε με τη Ρεπούση, που νομοθέτησε υπέρ της άρνησης της Γενοκτονίας των Ποντίων, που ετοιμάζεται να ελληνοποιήσει τους λαθρομετανάστες και που αφήνει ελεύθερους τους αναρχικούς - δολοφόνους (Μαζιώτης).

Την ίδια ώρα οι αριστεροί στις δημοσκοπήσεις τους παραδέχονται την επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος από τον (ΚΟΥ)Κούλογλου μέχρι την "Εφημερίδα του Φωτομοντάζ" για αυτό και έχουν λυσσάξει το τελευταίο χρονικό διάστημα με ορυμαγδό ανθελληνικών αναρτήσεων - δημοσιευμάτων.

 Για να κλείσουμε όμως το θέμα και επειδή είναι όλοι τους "για τα πανηγύρια" τους αφιερώνουμε το γνωστό άσμα του Βας, Βας, Βας... με μικρές παραλλαγές, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι στις επόμενες εκλογές....... ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ οι "δεξιοί"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών