Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 02, 2014

Η ευχή-προτροπή του Εθνικιστή Ι. Λαγού για το 2014.... "Ούτε βήμα πίσω"


Γιάννης Λαγός: Ούτε βήμα πίσω!

Άρθρο του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού στην εφημερίδα "Εμπρός"

Το 2013 τα φαιδρά κατασκευάσματα της κυβέρνησης Σαμαρά οδήγησαν στη φυλακή τον Αρχηγό του κινήματός μας, δύο βουλευτές και πολλούς ακόμα αθώους συναγωνιστές μας. Όμως, το σκηνικό τρόμου και πανικού που έστησαν κυβέρνηση και τηλεοράσεις, καταρρέει.
Μετά από τρεις μήνες τα «αποδεικτικά» στοιχεία για όσα μας καταμαρτυρούσαν έχουν γίνει σκόνη στον άνεμο. Τα οπλοστάσια δεν υπάρχουν πουθενά, παρά μόνο στην ψυχή του κάθε Χρυσαυγίτη, τα χρήματα που....
τολμούσαν να λένε ότι είχαμε πάρει από επιχειρηματίες και εφοπλιστές αποδείχθηκαν ανύπαρκτα. Διωκόμαστε μόνο για πολιτικές ιδέες, τις οποίες μάλιστα άλλοι ερμηνεύουν για λογαριασμό μας κατά το δοκούν.
Η μοίρα το θέλησε εμείς να είμαστε αυτοί που θα ανατρέψουμε τον σάπιο και βρωμερό συρφετό που ποδοπατεί κάθε έννοια δικαίου στη δοξασμένη μας Πατρίδα. Και αφού μας διάλεξε η μοίρα, αφού μας αξιώνει για κάτι τέτοιο, εμείς θα κάνουμε το χρέος μας. Θα τσακίσουμε ό,τι βρώμικο, ό,τι ανθελληνικό, θα στείλουμε στο καλάθι των σκουπιδιών (εκεί που είναι η θέση τους), αυτούς που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες.
Αυτούς που έκαναν τον γείτονά μας να ψάχνει στα σκουπίδια για τρόφιμα. Αυτούς που κόβουν το ηλεκτρικό από άπορες οικογένειες. Αυτούς που σύντριψαν τα όνειρα και την αισιοδοξία των επόμενων γενεών. Μια είναι η ευχή μου για το νέο χρόνο.
Αγώνας μέχρι την Νίκη για την Πατρίδα και για την Χρυσή Αυγή. Αυτό συνεχίζω να κάνω και από τη φυλακή, αυτό κάνουν εκεί έξω οι υπερήφανοι συναγωνιστές μου που κάνουν πράξη τα όνειρά μου. Φυλακισμένος δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ.
Συναγωνιστές, ψηλά το κεφάλι! Αλύγιστοι συνεχίζουμε τον ιερό μας αγώνα. Τον αγώνα της Πατρίδας μας και των Ιδανικών μας. Μαχόμαστε και θα μαχόμαστε μέχρι τέλους κόντρα σε όλους τους σιχαμένους ανθέλληνες και επίορκους του συστήματος.
Δεν θα λυγίσουμε ποτέ και πουθενά. Κριτής μας ο Θεός μονάχα. Ούτε βήμα πίσω!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β΄ Πειραιά
Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών