Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2014

75 ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΝΤΟΥΤΣΕ: ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ, ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ!

kinisi75pasok
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Οι "διαφωνούντες" του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζουν το έδαφος για τους "αντάρτες" του ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες με το ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους και μετέπειτα την είσοδό τους στη.... "ροζ κομμουνιστική συνιστώσα" της Κουμουνδούρου.

Νέο κείμενο συνέγραψαν τα γνωστά 75 στελέχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προς τον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο Ντούτσε, με το οποίο αμφισβητούν ανοιχτά την επιλογή του να συγκυβερνήσει με τον φον Αντωνάκη και προτείνουν στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς διότι εκεί έχει μάσα πλέον!
Το κείμενο που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της κίνησης της οποίας ηγείται ο Μιχάλης Καρχιμάκης (αλήθεια, τι έγινε μ’ εκείνη την ιστορία με τα έγγραφα της ΚΥΠ;)  τιτλοφορείται «Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε». Ιδού τα κυριότερα σημεία της:
«Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να....
βάζει σε δεύτερη μοίρα τη διαρκή προσπάθεια επαναγεφύρωσης των σχέσεων μας με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Τώρα πρέπει να πάμε στον κύκλο της ανάπτυξης με αλλαγή πολιτικής. Αυτή την άλλη πολιτική αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να την υλοποιήσει η Κυβέρνηση Σαμαρά. Χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο».
Βέβαια, η συγκυβέρνηση υπάρχει από τον Ιούνιο του 2012. Γιατί άραγε τη θυμήθηκαν τώρα οι 75 του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ; Που ήταν τόσον καιρό; Μόνο τη… μάσα σκέφτονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών