Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Ο Πούτιν έφτυσε τον ξενόδουλο Σαμαρά


Ο Πούτιν έφτυσε τον ξενόδουλο Σαμαρά

Απίστευτο «φτύσιμο» του Προέδρου της Ρωσίας Πούτιν απέναντι στον Σαμαρά αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις επίσημες ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Πούτιν, όσο και για τις χώρες εκείνες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κρεμλίνο δημοσιοποίησε πρωτοχρονιάτικες ευχές του Βλαντιμίρ Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην ηγέτες, αλλά ο Σαμαράς δεν βρίσκεται στον κατάλογο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Σαμαρά καθυστέρησε σημαντικά στην υποβολή συλλυπητηρίων στην Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα, τα οποία δεν έγιναν σε επίπεδο αρχηγού Κράτους! Ας μην απορεί, λοιπόν, κανείς γι αυτή την στάση του Πούτιν, ο οποίος βλέπει ότι.....
ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν κρατάει κανένα πρόσχημα και φέρεται ξεκάθαρα ως εντολοδόχος ξένων παραγόντων. Η εξωτερική μας πολιτική είναι όμηρος των αμερικανικών συμφερόντων, ενώ στον οικονομικό τομέα η Χώρα μας αποτελεί έρμαιο στα γούστα των διεθνών τοκογλύφων και των τραπεζιτών των Βρυξελλών.
Ο Σαμαράς, λειτουργώντας ως ανδρείκελο και φερέφωνο αποφάσεων κέντρων του εξωτερικού έχει καταφέρει να δυσαρεστήσει την Ρωσία με την απροκάλυπτα προκλητική φιλοαμερικανική στάση του. Το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνο Πολιτικό Φορέα ο οποίος έχει επίσημα θέσει θέμα αλλαγής των συμμαχιών της Ελλάδος, με βάση τα Εθνικά μας συμφέροντα πρώτα και πάνω απ΄όλα, επεξηγεί τόσο την λυσσαλέα επίθεση της ξενόδουλης κυβέρνησης Σαμαρά εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όσο και την παγερή στάση της Ρωσίας απέναντι στον πρωθυπουργό μιας Χώρας ο οποίος δρα ξεκάθαρα εις βάρος των συμφερόντων της ίδιας του της Πατρίδας.
Κάθε ημέρα που περνάει ξεδιπλώνεται σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο η ανευθυνότητα και η επικινδυνότητα της άθλιας και ξενόδουλης κυβέρνησης Σαμαρά.

Διαβάστε επίσηςΣυνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στη “Φωνή της Ρωσίας”: Με φυλάκισαν οι ψευτοδημοκράτες υπηρέτες της Αμερικής λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών