Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014

Περί σημερινής δημοκρατίας

Πολλοί "έγκριτοι" δημοσιογράφοι και πολιτικοί λένε, τον τελευταίο καιρό, ότι η Δημοκρατία πρέπει να προστατεύεται, ότι έχει δικλίδες ασφαλείας και όπλα για να αμύνεται όταν ''απειλείται''... Απο ποιον ''απειλείται'' άραγε η Δημοκρατία; Απο τη βούληση του Ελληνικού λαού; Μήπως οι μόνοι που απειλούνται είναι οι εκπρόσωποι της, τα συμφέροντα αυτών καθώς και τα υπόδιάλυση κυβερνητικά τους κόμματα;
 
Η Δημοκρατία δεν προστατεύεται. Η Χούντα προστατεύεται... Δημοκρατία σημαίνει λαϊκή ετυμηγορία. Ο Λαός αποφασίζει ποιοι θέλει να....
τον κυβερνούν και δεν έχει δικαίωμα κάνεις να την ''προστατεύσει'' πηγαίνοντας κόντρα στη βούληση του Λαού, προκειμένου να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία..
 
Μήπως η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία αποτελεί τη χειρότερη μορφή Φασισμού; Φασισμός με το προσωπείο της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Μια Χούντα χωρίς τανκς, οπού δικτάτορας είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός που, εκλέγεται με ψεύτικες υποσχέσεις, εξαπατώντας κάθε φορά το Λαό με την πολύτιμη βοήθεια των ΜΜΕ.
Έπειτα, επιβάλλεται στο Λαό, όχι με τη βία ή με τα όπλα, αλλά μέσω πράξεων νομοθετικού περιεχόμενου. Παράνομα νομοθετήματα που περνούν απ’ τη βουλή, ακόμα και αν διαφωνούν πολλοί με αυτά, μέσω της κομματικής πειθαρχίας που επιβάλλεται ''Δημοκρατικά''. Κύριος σύμμαχος της εκάστοτε Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας είναι τα Μέσα Μαζικής ''Ενημερώσεως'' ή αλλιώς Μαζικής Εξαπατήσεως. Δουλειά τους να παραπλανούν, να παραπληροφορούν και να πνίγουν την κάθε αντίθετη άποψη. Βρίσκονται πάντα σε υπερασπιστική θέση προς την Κυβέρνηση και με την καθημερινή τους προπαγάνδα προετοιμάζουν το Λαό να δεχτεί, χωρίς να αντιδράσει, ότι πρόκειται να επέλθει. Τα ΜΜΕ είναι το κύριο εργαλείο της κάθε Κυβέρνησης και αποτελούν ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της.
 
Δεύτερος σημαντικότερος σύμμαχος του Συστήματος είναι οι αναρχικοί. Οι ελεγχόμενοι αριστεροί - αναρχικοί, που δεν διώκονται ποτέ, αποτελούν το ασφαλές Μέσο Εκτόνωσης που παρέχει το Σύστημα στο Λαό. Το ίδιο το Σύστημα τους συντηρεί και τους αφήνει να υπάρχουν, καθώς αποτελούν ένα μέσο για το Λαό να εκφράσει τις επαναστατικές του τάσεις, νομίζοντας ότι απειλεί όντως το Σύστημα.
 
Κάθεγνήσιαμορφήαντίστασης, αντίδρασης και αφύπνισηςδαιμονοποιείταικαι διώκεται.Ποτέ το Σύστημα δεν αφήνει να υπάρχει μια δύναμη που πραγματικά το απειλεί. Και αν ποτέεμφανιστεί, τότεκάνει τα πάντα για να την αφανίσει.
 
Βλέπουμε λοιπόν, ότι το Σύστημα έχει όλα τα μέσα για να μπορεί να επιβιώνει. Όταν δε,  καταφέρνει να διεισδύει και στη Νομοθετική και Δικαστική εξουσία, τότε η κυριαρχία του είναι απόλυτη. Δεν χρειάζεται πλέον, αυτός που κυβερνά, να κάνει πραξικόπημα προκείμενου να παραμείνει στην εξουσία. Το Σύστημα έχει εφεύρει και τελειοποιήσει με τα χρόνια, όλες εκείνες τις μεθόδους που του επιτρέπουν να εξουσιάζει ακόμα και με ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ποσοστά κατά πολύ μικρότερα από αυτά με τα όποια έχει εκλεγεί.
 
Η Δημοκρατία λοιπόν, και συγκεκριμένα η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα Σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να έρθει στην εξουσία και από κει και έπειτα να επιβάλει το δικό του. Το μόνο ''Δημοκρατικό'' που υπάρχει στο σημερινό πολίτευμα είναι ο τρόπος με το όποιο εκλέγεται η εκάστοτε Κυβέρνηση. Αλλά ακόμα και αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση, διότι ο Λαός ή τουλάχιστον οι πλείστοι εξ αυτού αποφασίζουν ποιον θα ψηφίσουν βάση του ποιος τους προωθείται. Ποιον του πλασάρουν στα κανάλια. Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την Ιδεολογία του κάθε κόμματος και διαβάζουν το Κυβερνητικό του πρόγραμμα ώστε να κάνουν μια σωστή επιλογή.
 
Έτσι ο Λαός πάει κάθε φορά στις κάλπες, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά έχει κάνει επιτέλους το σωστό και ότι αυτός που έχει επιλέξει δεν θα τον εξαπατήσει, και πάλι, γιατί μετά θα πρέπει αναγκαστικά να τον υποστεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μην μπορώντας να κάνει τίποτα για να τον αλλάξει. Ο Λαός εκφράζεται λοιπόν, μια φορά ανά τέσσερα χρόνια στη Δημοκρατία του σήμερα. Ποτέ κατά τη διάρκεια τη θητείας της, μια Κυβέρνηση στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει ένα Δημοψήφισμα για κάποιο μείζον Πολίτικο-Εθνικό-Κοινωνικό ζήτημα. Ποτέ δεν έχει αφουγκραστεί το Λαό, ακόμα και μετά από πολυήμερες απεργίες και διαδηλώσεις. Αυτή είναι μια Δημοκρατία μόνο κατ όνομα!
 
Έχει δε φτάσει στο ασύλληπτο σημείο να ξεπουλήσει την ιδία την Πατρίδα, τη Γη και τον Πλούτο του Λάου της! Μια Κυβέρνηση που εκλέγεται Δημοκρατικά, με εντολή να εκπροσωπεί το Λαό, λειτούργει κατ ουσίαν ενάντια σε αυτόν, τον καταδυναστεύει, τον εξοντώνει, τον οδηγεί ακόμα και στην αυτοκτονία, για την ατομική της επιβίωση. Μια Κυβέρνηση που δεν είναι Εθνική και δεν έχει σκοπό την ευημερία της Χώρας αλλά του Κόμματος, μόνο καταστροφική μπορεί να είναι. Απεμπολεί την Εθνική Κυριαρχία του Κράτους, ξεπουλά τη Γη του, αλλοιώνει ακόμα και τη Φυλή του Έθνους της, με μοναδικό σκοπό την επιβίωση της!
 
''Το Σύνταγμα θέλησε να δώσει στο Έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. Επρόκειτο αυτοί οι βουλευτές να αντιπροσωπεύσουν το Έθνος. Αλλά η πραγματικότητα τα χάλασε και οι βουλευτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν με το Έθνος. Τέτοιοι μια φορά δεν είναι. Για όνομα του Θεού, βρείτε άλλους να αντιπροσωπεύσουν το Έθνος.’’  Ι. Δραγούμης.
 
   Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία που εννοούμε όλοι όταν χρησιμοποιούμε την λέξη. Η μονή γνήσια Δημοκρατία είναι αυτή των Αρχαίων Ελλήνων, που επικράτησε για πολλά χρόνια σε αυτόν τον τόπο και ονομάζεται Άμεση Δημοκρατία. Ο Λαός αποφασίζει για όλα τα μείζονα Εθνικά-Κοινωνικά-Πολιτικά ζητήματα μέσω Δημοψηφισμάτων και έχει τον κύριο λόγο στη πορεία του Έθνους.
 
 ''Ας λείψει το Κράτος, που θα είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την Εθνική ψυχή. Αν το Κράτος στενοχωρεί το Έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί!'' Ι. Δραγούμης.
 
   Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση μπορεί να μάχεται για το καλό της Χώρας και όχι του Κόμματος. Μόνο μια Κυβέρνηση που αποτελείται από Εθνικά σκεπτόμενους ανθρώπους μπορεί να αποκαταστήσει την Εθνική μας κυριαρχία και να κάνει και πάλι την Ελλάδα κυρίαρχο Έθνος!
 
Στόχος μας είναι να γκρεμίσουμε την ψευτο-Δημοκρατία τους και να επαναφέρουμε την αληθινή και Άμεση Δημοκρατία!
 
Στόχος μας να γίνει και πάλι ο Λαός κυρίαρχος!
 
Ήρθε η ώρα για μια Λαϊκή-Εθνική Κυβέρνηση που θα προέρχεται από το Λαό και θα εκφράζει το Λαό! Που θα ανυψώνει το Εθνικό αίσθημα και θα έχει ως κύριο γνώμονα, σε ότι κάνει και ότι αποφασίζει, την πρόοδο του Έθνους και όχι του Κόμματος.
Ήρθε η ώρα για μια Κυβέρνηση που θα ενώσει το Λαό κάτω από το Εθνικό συμφέρον και όχι το στενά Κομματικό. Μια Κυβέρνηση που θα διατηρήσει τη Φυλή του Έθνους ακέραιη και θα την διαιωνίσει. Που θα αποκαταστήσει την Εθνική μας κυριαρχία και θα κάνει την Ελλάδα Ανεξάρτητο, Αυτοδύναμο και Αύταρκες Κράτος.
 
Ήρθε η ώρα του ΛαϊκούΕθνικισμού για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
 
ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών