Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Η παράσταση έχει στηθεί για να υφαρπαχθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" εξηγεί τους πραγματικούς λόγους της τελευταίας αποτυχημένης "Χρυσαυγειάδας" που δεν είναι άλλος από την μάταια προσπάθεια της μνημονιακής κυβέρνησης και των φερεφώνων της να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:  

Δούλεμα της αρκούδας! Από τη μία, η ανηλεής φοροκαταιγίδα εκδηλώνεται τσακίζοντας τη μεσαία τάξη, προκειμένου να βρεθούν τα λύτρα για να σωθούν οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ που ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας.

Από την άλλη, η προεκλογική αγωνία της κυβέρνησης, ορατή πλέον από παντού, αντεπιτίθεται δείχνοντας ξανά στα κανάλια τα ψεύτικα όπλα της Χρυσής Αυγής διανθισμένα με κατασκευασμένες εντυπώσεις. Όμως τίποτε δεν παρουσιάζεται από τα πειστήρια που...
θα δικαιολογούσαν ως εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή, η έλλειψη στον τομέα αυτόν αντιμετωπίζεται με προπαγανδιστικές εκστρατείες, όπου από τη μια υποτίθεται ότι τοποθετείται το συνταγματικό τόξο και από την άλλη η «απόβλητη» Χρυσή Αυγή.

Το έργο είναι κουραστικό και, βέβαια, η παράσταση έχει στηθεί για να υφαρπαχθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Ούτως ή άλλως, αποδεικνύεται καθημερινά ότι στην Ελληνική Δημοκρατία δεν υπάρχουν ούτε συνταγματικά κωλύματα ούτε τίποτα άλλο. Αυτά έχουν αντιμετωπιστεί δια της εις άτοπον απαγωγής, δηλαδή με την ευκολία που έχει το σύστημα να προστατεύει τον εαυτό του από αυτούς που πραγματικά φοβάται.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η χώρα βρίσκεται καθημαγμένη με σωρό από ανοιχτές πληγές και ένα δημόσιο χρέος που ξεπερνά τα 300 δισ. ευρώ και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζει επιβίωση σε χώρα που θέλει να λέγεται ελεύθερη. Η υπερχρέωση στήθηκε ως μηχανισμός εξαγοράς ψήφων στη Μεταπολίτευση. Οι πολίτες ζητούσαν ρουσφέτια, οι πολιτικοί δανείζονταν για να τα ικανοποιήσουν και να ψηφίζονται. Με ό, τι περίσσευε, και ήταν πάντα αρκετά, ταΐζονταν οι λύκοι της διαπλοκής και όλοι οι άλλοι που διασφάλιζαν ήσυχο ύπνο στην κλεπτοκρατία.

Το χέρι βοηθείας που θα έσωνε την Ελλάδα με όρους Δύσης δεν προκύπτει από πουθενά. Αντίθετα, οι εταίροι της χώρας, τους οποίους κανοναρχεί, η Γερμανία, επιμένουν να τιμωρούν την Ελλάδα αλλά όχι την κλεπτοκρατία με την οποία συνεργάζονται για να βγούμε από το αδιέξοδο. Στο μοτίβο αυτό η κυβέρνηση (δηλαδή η Ν.Δ., καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα) προσπαθεί να εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή που εμφανίστηκε από το πουθενά να αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία τόσων και τόσων γόνων. Και βέβαια, πολύ σύντομα θα ακούσουμε την κυβέρνηση να κάνει έκκληση στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να σωθεί η πατρίς από την επικείμενη είσοδο στην κυβέρνηση των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο, γιατί ο ένας δουλεύει για τον άλλον και η συνεργασία στα μείζονα θέματα πάει μια χαρά.

Μήπως δεν είναι η Αθήνα γεμάτη μετανάστες, μήπως η πολυπολιτισμικότητα και η υπονόμευση των αξιών δεν προσβάλλονται από παντού ή μήπως δεν είναι αμφότεροι μεγάλοι δημοκράτες και ανθρωπιστές για όλους τους άλλους εκτός από τους Έλληνες;

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έτσι, μόνοι τους τα μολογάνε, κουράγιο αδέρφια, η λεφτεριά είναι κοντά!
    Όλοι στην πορεία πρώτη Φεβρουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών