Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

Παραδοχή πρώην υφυπουργού: Έρχεται το τέλος της ΝΔ - Η Χρυσή Αυγή ο μεγάλος νικητής!

Μέσα από την ιστοσελίδα bankingnews.gr, όπου και αρθρογραφεί περί των πολιτικών τεκταινομένων, ένα πρώην υφυπουργός πραγματοποιεί μία πολύ εύστοχη πολιτική ανάλυση γύρω από το περιβάλλων πολιτικό σκηνικό και τις μετεξελίξεις του. Παρότι δεν αποκαλύπτει το όνομα του, ο συγκεκριμένος υφυπουργός γίνεται έκδηλο ότι προέρχεται από τις τάξεις της ΝΔ, όμως τα συμπεράσματα που εξάγει, όπως και η επιχειρηματολογία του σε μερικά ζητήματα απηχούν την αλήθεια.

Το πρώτο που πράττει ο πρώην υφυπουργός είναι να παραδεχτεί ευθέως την ήττα της κλεπτοκρατίας, λέγοντας «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν καταρρεύσει και η μεν ΝΔ βρίσκεται στο...
22% με 23% και το ΠΑΣΟΚ στο 3% με 5%. Δηλαδή το 85% του παρελθόντος έγινε το 25% με 27% του παρόντος.», λέγοντας παράλληλα απευθυνόμενος στη ΝΔ ότι «η ΝΔ δεν πρέπει να κοιτάει την πρώτη θέση, αυτή είναι δεδομένο ότι θα την καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Η ΝΔ πρέπει να κοιτάει εκ δεξιών της καθώς η μεγαλύτερη απειλή σήμερα για την ΝΔ εκλογικά είναι η Χρυσή Αυγή που θα είναι μεγάλος νικητής.».

Στην συνέχεια διαλύει το σύνολο του κατηγορητηρίου και της μεθόδευσης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα το όλο αντισυνταγματικό δρώμενο τοποθετείται και ως μία από τις βασικές αιτίες, για την κατάρρευση της ΝΔ. «Όσο η ΝΔ και ο Σαμαράς μαζί με τους αποτυχημένους συμβούλους του, βρίσκονται προσκολλημένοι σε στρατηγικές πως θα διοχετεύσουν στον τύπο φωτογραφίες βαφτίζοντας το Saiga 410 σε ΑΚ 47 kalasnikof, για να καταδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση αυτογελοιοποιούνται. (Με Saiga 410 ή 36άρι κυνηγάς το πολύ κανένα σπουργίτι άντε και κανένα χοντρομύτη ή κοκκινοκέφαλο κεφαλά ή αετομάχο  αλλά σίγουρα δεν στήνεις εγκληματική οργάνωση).Η αρχή του τέλους της ΝΔ έρχεται.».

Το ζητούμενο που αντιλαμβάνονται όλοι οι Έλληνες που δεν φορούν κομματικές παρωπίδες ή φοβούνται μην χάσουν την απευθείας ανάθεση συμβάσεων δημοσίων έργων, είναι ότι το κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι στημένο και αστήρικτο, σχεδιασμένο μόνο και μόνο για να υπάρξουν οι περαιτέρω μεθοδεύσεις επικοινωνιακής καταιγίδας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Το γεγονός ότι αυτή η στρατηγική απέτυχε, πυροδοτεί τα σενάρια και τις μεθοδεύσεις για κήρυξη εκτός νόμου ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της εν Ελλάδι Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά της ένας δικτάτορας θα κάνει εκλογές αποφασίζοντας από πριν ποιους θα ανταγωνιστεί. Εν τέλει, όμως, ο Σαμαράς θα βγει τελευταίος σε μια «κούρσα» της οποίας το αποτέλεσμα επιχειρεί να χαλκεύσει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών