Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Καταρρέει η ψοφοδεξιά και στη Βόρεια Ελλάδα- Ανεβαίνει ραγδαία η Χρυσή Αυγή!


Καταρρέει η ψοφοδεξιά και στη Βόρεια Ελλάδα- Ανεβαίνει ραγδαία η Χρυσή Αυγή!

Βαθύ προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην εγκληματική συμμορία της Συγγρού τα αποτελέσματα κρυφών δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν και συνεχίζουν να διενεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα μ' αυτά, η παράταξη του Σαμαρά η οποία εξαπάτησε προεκλογικά τους Έλληνες τάζοντας επαναδιαπραγμάτευση μνημονίων, ανακατάληψη πόλεων από τους λαθρομετανάστες και ούτω καθ' εξής, καταποντίζεται, την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή καλπάζει!
Δύο είναι οι λέξεις οι οποίες βρίσκονται πια στην ημερήσια διάταξη των.....
συσκέψεων των επιτελείων της πατριδοκάπηλης ΝΔ: απελπισία και απόγνωση. Σε δημοσκόπηση μάλιστα που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη αποδεικνύεται όχι απλά πως καταρρέει ένα πάλαι ποτέ κάστρο της ψοφοδεούς δεξιάς αλλά πλέον σημαντικό είναι το γεγονός πως τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων θεωρεί πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευρωεκλογές αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να σταλθούν ισχυρά μηνύματα προς τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Οι ίδιοι οι υποτακτικοί της Τρόικα αποκαλύπτουν πως 65% των πολιτών είναι έτοιμοι να δείξουν έμπρακτα την βαθιά τους αποστροφή προς τη συγκυβέρνηση των μνημονίων. Όπερ σημαίνει ότι είναι ξεκάθαρα διατεθειμένοι να υποστηρίξουν με θέρμη τον κατ' εξοχήν πολιτικό αντίπαλο της Χούντας των Μνημονίων, την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης: το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Όπως επισημαίνουν στελέχη της αντεθνικής ΝΔ «παρατηρείται ένα πολύ επιθετικό κλίμα, το οποίο κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει». Στην πραγματικότητα, τα ψοφίμια της συντήρησης και της δουλοπρέπειας στους ξένους, γνωρίζουν πολύ καλά που θα οδηγήσει αλλά τρέμουν και στην ιδέα ακόμη να το πουν: η Χρυσή Αυγή καλπάζει και έρχεται ως η αναπόφευκτη και δίκαιη τιμωρία ενός σάπιου και διεφθαρμένου Καθεστώτος, το οποίο προσέφερε στην Ελλάδα και στους Έλληνες σκάνδαλα ολκής, μίζες, εξαθλίωση, ανεργία, θανάτους.
Δεν υφίσταται δημοσκόπηση στη Βόρειο Ελλάδα, η οποία να παρέχει δείγμα ενθαρρυντικού νέου για τους εντολοδόχους των ξένων δυνάμεων. Ο Ελληνικός Λαός έχει πλήρως αντιληφθεί τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί τόσο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά όσο και η αμερικανόδουλη αξιωματική αντιπολίτευση του Τσίπρα και του Σύριζα των λαθρομεταναστών και των τρομοκρατών. Επιπλέον όμως, αποδεικνύεται με τον πλέον σαφή τρόπο πως όσο πιο βρώμικη και ανήθικη είναι η πολεμική εις βάρος της Χρυσής Αυγής, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η λαϊκή υποστήριξη προς αυτή.
Τα παραμύθια περί εγκληματικής συμμορίας, έπεσαν στο κενό. Ο Λαός μας γνωρίζει ποιες είναι οι πραγματικές εγκληματικές συμμορίες που βύθισαν την Πατρίδα στη δουλεία των τόκων και τους Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση. Και ήρθε η ώρα να τις τιμωρήσει παραδειγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών