Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 11, 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ «ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Πέρυσι, έγινε μεγάλη φασαρία διεθνώς, από ντόπιους και ξένους κουλτουριαραίους, γιατί χρυσαυγίτες εμπόδισαν το βλάσφημο ανοσιούργημα («θεατρικό έργο») με τον τίτλο Corpus Christi.

Αυτές τις μέρες, στην Γαλλία είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα «σήριαλ» για την παράσταση του σατυρικού (μαύρου) ηθοποιού Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους γνωστούς κύκλους των διεθνών ιεροεξεταστών «ρατσιστική», «φιλοναζιστική» και «αντισημιτική».

 Έτσι, οι γαλλικές αρχές αρχικά απαγόρευσαν...
την παράσταση την οποία επρόκειτο να δώσει στη Νάντη, την πόλη απ’ όπου θα ξεκινούσε χθες Πέμπτη η περιοδεία του κωμικού σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κριστιάν ντε Λαβερνέ, ο εκπρόσωπος του νομάρχη της περιοχής Λουάρ-Ατλαντίκ, ανακοίνωσε ότι υπεγράφη το διάταγμα που απαγορεύει την παράσταση που θα ανέβαινε στις 9 Ιανουαρίου στο θέατρο Zenith.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ παρενέβη και ο ίδιος στην υπόθεση, καλώντας τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν “αδιάλλακτοι” απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ:  ”Απέναντι στον αντισημιτισμό, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης που προξενούν οι αξιοπεριφρόνητες προκλήσεις, απέναντι στον εξευτελισμό μέσω των φυλετικών διακρίσεων, ζητώ από τους εκπροσώπους του κράτους και ιδίως από τους νομάρχες να επαγρυπνούν και να είναι αδιάλλακτοι”.

Ο κωμικός είδε κι αποείδε και προσέφυγε .στο Δικαστήριο της Δημοκρατίας για να αρθούν τα μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος του, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απαγόρευση της παράστασης, αλλά η «γαλλική» κυβέρνηση προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο:

Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε και πάλι την παράσταση (για την οποία είχαν ήδη πουληθεί 6.000 εισιτήρια), μόλις δύο ώρες προτού ξεκινήσει, με την «γαλλική» κυβέρνηση να χαιρετίζει την απόφαση, χαρακτηρίζοντάς την “νίκη για τη Δημοκρατία”!

(ΥΓ): Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών