Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 08, 2014

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, Ο… ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

poludoras-angry
Γράφει ο Αντίοχος.

Το σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής από τον… στρατηγό Άνεμο, φαίνεται πως έβαλαν μπροστά τα παπαγαλάκια των σκοτεινών υπογείων της πιάτσας Συγγρού. Μάλιστα, το… μανατζάρισμα του… στρατηγού, το έχουν αναλάβει τα parapolitika, ένα από τα πιο κραγμένα παπαγαλάκια της ΝΔ.
Χθες, λοιπόν, τα παπαγαλάκια έριξαν την… πληροφορία ότι το κόμμα Πολύδωρα (πριν ακόμα ιδρυθεί – αν ποτέ ιδρυθεί…) ξεπέρασε ήδη σε ποσοστά την Χρυσή Αυγή!!! Φανταστείτε δηλαδή να ιδρυθεί κιόλας, τι έχει να γίνει. Θα ξεπεράσει και το… 100% (στον μεγάλο αρχηγό…)!  Ιδού το καταγέλαστο μυθιστόρημα των εγκάθετων της χούντας του φον Αντωνάκη:
«Περνάει Καμμένο και Χρυσή Αυγή το “κόμμα Πολύδωρα”!
Τι δείχνει μυστική δημοσκόπηση που έτρεξε τις προηγούμενες ημέρες…
Εντυπωσιακή – για τέτοια εποχή-  είναι η.....
απήχηση που έχει στο δεξιό ακροατήριο η δημιουργία ενός νέου σχηματισμού από τον Βύρωνα Πολύδωρα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr , τις μέρες των εορτών έτρεξε μια τέτοια δημοσκόπηση, τα ευρήματα της οποίας είναι πραγματικά εντυπωσιακά…
Στο ερώτημα αν θα βλέπατε θετικά την δημιουργία ενός νέου κόμματος από τον πρώην υπουργό, στους δεξιούς ψηφοφόρους η θετική απάντηση ήταν 48%, ενώ σε συνολικό ποσοστό έφτανε το 21%. Στην ερώτηση αν θα στηρίζατε ένα τέτοιο νέο κόμμα στις ερχόμενες ευρωεκλογές η απάντηση ήταν θετική στο σύνολο σε ποσοστό που άγγιζε το 9%, ξεπερνώντας τόσο τους ΑΝΕΛ, όσο και την Χρυσή Αυγή…».
Τόσο μ… θεωρεί τους Έλληνες το καταρρέων σύστημα του φον Αντωνάκη, του κατοχικού, να τσιμπήσουν στο («ναι σε όλα» μέχρι χθες) ανδρείκελό του, που ψήφισε με χέρια και με πόδια τα Μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς τους νόμους, της δυστυχίας μας;
(ΥΓ) 1: Σας αποκαλύπτουμε και την… εταιρεία που «έτρεξε» τη… δημοσκόπηση: πρόκειται για την «Ράδιο Αρβύλα – φον Αντωνάκης και ΣΙΑ Ο.Ε.»!
(ΥΓ) 2: Αν πιάσει (αν ποτέ ιδρυθεί…), όχι 9%, αλλά… 0,9%, εμένα να μου τρυπήσετε τη… μύτη!
(ΥΓ) 3: Λέτε να… σπρώχνει τα ποσοστά του υπό ίδρυση αναχώματος ο… πραγματικός στρατηγός άνεμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών