Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

Εξοργιστική δήλωση του μασώνου Δένδια: "Δεν ασχολούμαστε με τους δολοφόνους των Εθνικιστών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη"


Ομολογία Δένδια: Δεν ασχολούμαστε με τους τρομοκράτες δολοφόνους του Ν. Ηρακλείου

Ο πιο αποτυχημένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. "ευνομία παντού" έδωσε συνέντευξη στην καθεστωτική "Καθημερινή", αλλά ούτε εκεί μπόρεσε να κρύψει την πλήρη ανυπαρξία του.

Ο Νίκος Δένδιας που επί υπουργίας του η βία, η λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο, η τρομοκρατία και γενικότερα κάθε εγκληματική ενέργεια βρίσκεται στο ζενίθ, μίλησε για τις έρευνες σχετικά με το πρόσφατο γάζωμα με 60 σφαίρες της γερμανικής πρεσβείας και την δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: "Η επίθεση του Νοεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και το πρόσφατο χτύπημα στο Χαλάνδρι αποκαλύπτουν έξαρση του τρομοκρατικού φαινομένου. Έχει και σε ποιο βαθμό η ΕΛ.ΑΣ. εικόνα για τα άτομα που κινούνται στον χώρο του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης»;
- Δεν είναι σκόπιμο να.....
αποκαλύψω το παραμικρό σχετικά με τις αστυνομικές έρευνες. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν πορεύεται «στα τυφλά» ούτε στα συγκεκριμένα χτυπήματα ούτε σε άλλες ενέργειες που επίσης διερευνώνται. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να σχηματισθεί δικογραφία, η απόσταση είναι τεράστια. Ούτε την «κατασκευή ενόχων» επιθυμούμε ούτε να διαφεύγουν οι πραγματικοί ένοχοι επιζητούμε".
Με λίγα λόγια ο υπουργός - συνώνυμο της αποτυχίας παραδέχεται παρόλο που λέει ότι δεν πορεύεται "στα τυφλά" ότι η ΕΛΑΣ δεν έχει το παραμικρό στοιχείο για τους τρομοκράτες. Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Από το σημείο αυτό, μέχρι να σχηματισθεί δικογραφία, η απόσταση είναι τεράστια". Όταν ο ίδιος μιλάει για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, όλοι αντιλαμβάνονται ότι στην ουσία η υπόθεση της διπλής δολοφονίας  στο Ν. Ηράκλειο έχει μπει στο συρτάρι και κανείς δεν ασχολείται με αυτήν, αλλά ακόμα ψάχνουν τα τανκς της Χρυσής Αυγής!
Τέλος, ο Προποτζής μιλά για "σχηματισμό δικογραφίας", ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής μέσα σε ένα μεσημέρι τσουβάλιασε κάθε απίθανη και ανύπαρκτη υπόθεση για να... στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της "εγκληματικής οργάνωσης".
Ο ελληνικός Λαός έχει καταλάβει καλά πως με πολιτικάντηδες τύπου Δένδια ο τόπος θα συνεχίζει να βουλιάζει στην ανέχεια, την εγκληματικότητα και την παρακμή και σύντομα θα τους στείλει όλους αυτούς σπίτι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών