Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή την ώρα που ξεπουλιέται ο εθνικός ορυκτός μας πλούτος στις διεθνείς εταιρείες (BP) έναντι πινακίου φακής...


Ξεκίνησε το ξεπούλημα: Έδωσαν τα κοιτάσματα του Πρίνου στην BP έναντι πινακίου φακής!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι διώξεις των Εθνικιστών έχουν ΜΟΝΟ μια αιτία. Τη συνέχιση του ανθελληνικού σχεδίου, οικονομικής και εθνικής εξόντωσης του λαού μας, από την κυβέρνηση μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή εδώ  και καιρό πει ότι ο μοναδικός λόγος που επιχειρείται η οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και η επικοινωνιακή καταιγίδα που πλήττει τους τηλεοπτικούς δέκτες του ανυποψίαστου Λαού είναι η υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδος μας, με τους υδρογονάνθρακες να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα των διεθνών τοκογλύφων. Για άλλη μία φορά, γινόμαστε λοιπόν προφήτες κακώς και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Θυμίζουμε ότι....
στην εν λόγω χρονική συγκυρία τα κανάλια είναι εξόχως απασχολημένα με την προβολή νέων «στοιχείων» - παρωδία στο σήριαλ της «Χρυσαυγιάδας».
Διαβάζουμε, λοιπόν, στα μονόστηλα των εφημερίδων μία είδηση που δεν πρόκειται να προβληθεί ποτέ από τα κανάλια. Πουλήθηκε το σύνολο του πετρελαϊκού κοιτάσματος του Πρίνου στην εταιρία BP, έναντι πινακίου φακής, αφού το αντίτιμο είναι μοναχά 500 εκατ. δολάρια, για ένα από τα παλαιότερα κοιτάσματα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα κοίτασμα που είναι γνωστό από την δεκαετία του 70, τουλάχιστον και πλέον ανήκει στο αμερικανικό (;) μεγαθήριο.
Άρχισε, λοιπόν, και επισήμως η εκποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων στους διεθνείς τοκογλύφους. Κάτω από μία επικοινωνιακή ομπρέλα στημένη από την εγχώρια πλουτοκρατία, οι εκπρόσωποι του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου αρχίζουν τις αγορές τους στην μπανανία του Σαμαρά.
Ο στόχος της εταιρίας για να αντιλαμβανόμαστε τα μεγέθη για τα οποία μιλάμε είναι να βγάζει αρχικώς 2500 βαρέλια πετρέλαιο ημερησίως. Δηλαδή εντελώς χοντρικά μιλάμε για 250.000 δολάρια την ημέρα, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρία θα έχει κάνει απόσβεση εντός διαστήματος μικρότερου των πέντε ετών. Αυτό αν διατηρήσει την συγκεκριμένη παραγωγικότητα, αφού ήδη γίνεται λόγος για διπλασιασμό της παραγωγής. Συνεπώς εντός δύο ετών θα έχουν κάνει απόσβεση και θα δημιουργούν υπερκέρδη.
Πλήρως δικαιολογημένη η έκφραση «έναντι πινακίου φακής», δεδομένου και του γεγονότος ότι τίποτε δεν τους δεσμεύει στο να προσλάβουν Έλληνες στην όλη επιχείρηση και να μην φέρουν έτοιμα τα επιτελεία αντλήσεως πετρελαίου, όπως κάνουν όπου αλλού κυριαρχούν.

Αυτόν ψήφισες κάποτε... Έλλληνα

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ..... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ" "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καθε περιπτωση η χρυση αυγη ναι μεν εχει δικιο απο την αλλη χρειαζοτανε μεγαλυτερη προσοχη γιατι εχει και πολλουs και επικινδυνουs εχθρουs εντοs και εκτοs ελλαδαs θα επρεπε να ζητησει με ακρα μυστικοτητα βοηθεια απο τον στρατο με ενα πραξικοπημα και η ελλαδα θα ηταν τωρα ελευθερη και δυνατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών