Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Κλάμα και οδυρμός στο καθεστώς: Σημαντική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε έρευνα της GPO στην Αττική

Δεν άντεξε, μάλλον, ο Πρετεντέρης να παρουσιάσει νέα έρευνα της GPO και έτσι έδωσε την «δουλειά» στον συνεργάτη του Ευαγγελάτου στο newpost.gr. Θυμίζουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η εν λόγω εταιρία είχε κάνει και πάλι έρευνα, την οποία παρουσίασε ο Πρετεντέρης, όπου παρά τα «ψαλίδια» και τις μεθοδεύσεις φαινόταν καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά ανεβάζει τα ποσοστά της, δημιουργώντας εντονότατους προβληματισμούς στο αρχηγείο της τραπεζοκρατίας, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση των αρχών Δεκεμβρίου που διεξήγαγε η εν λόγω εταιρία, η Χρυσή Αυγή έπαιρνε 8,4% πανελλαδικά, όντας ενισχυμένη κατά 0,6% από την προηγούμενη μέτρηση της εν λόγω εταιρίας.
Ας δούμε τώρα συνοπτικά τα αποτελέσματα που ανάγκασαν τον Πρετεντέρη να «πάρει υπογλώσσια» και να αφήσει την δημοσκόπηση για το newpost.gr.

Στην Α' Αθηνών τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδεικτικά του κλίματος, αφού η ΝΔ χάνει μέσα σε έναν μήνα 2,2% στο χωρίς αναγωγή αποτέλεσμα, ενώ αντιστοίχως η Χρυσή Αυγή κερδίζει 2%. Τα υπόλοιπα αποκόμματα εμφανίζονται με.....
οριακές πτωτικές τάσεις, με εξαίρεση το ΠΑΣΟΚ που χάνει 1,2% μέσα σε έναν μήνα. Τα αποτελέσματα για την Α' Αθηνών, μετά την αναγωγή, είναι τα εξής:
ΝΔ: 22,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,7%
ΚΚΕ: 7,1%
ΑΝΕΛ: 5,2%
ΠΑΣΟΚ: 4,6%
ΔΗΜΑΡ: 4,5%
Για να δούμε το πόσο «ψαλίδι» παίζει στις δημοσκοπήσεις, θα σας παραθέσουμε όχι κάποια δικά μας λόγια, αλλά ένα σχόλιο της εφημερίδος «Δημοκρατία», που πρόσκειται στην ΝΔ, η οποία σχολιάζοντας πιθανή υποψηφιότητα Δένδια στον Δήμο της Αθήνας λέει: «Η υποψηφιότητα Δένδια πάει καλά, αλλά πλέον έχει το χάντικαπ ότι βρίσκεται σε μετωπική με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στην Α' Αθηνών φέρεται ότι αποτελούν το 17% του εκλογικού σώματος.». Κοινώς μόνο 4,3% «ψαλίδι» σε σχέση με τα ποσοστά που αναφέρει η εκ των έσω πληροφορημένη «Δημοκρατία».

Στην Β' Αθηνών τα πράγματα φαίνονται πιο παγιωμένα, αφού δεν υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις από τα ποσοστά της προηγούμενης δημοσκόπησης. Η Χρυσή Αυγή διατηρεί τα ποσοστά της σε πείσμα των αλλεπάλληλων «Χρυσαυγιάδων». Τα ποσοστά με αναγωγή είναι τα εξής:
ΝΔ: 20,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 29,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10%
ΚΚΕ: 8,5%
ΑΝΕΛ: 5,3%
ΠΑΣΟΚ: 4,7%
ΔΗΜΑΡ: 4,2%

Στο υπόλοιπο Αττικής δεν υπάρχουν προηγούμενες μετρήσεις από την εν λόγω εταιρία, συνεπώς πάμε απευθείας στα με αναγωγή ποσοστά:
ΝΔ: 19,4%
ΣΥΡΙΖΑ: 28,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,8%
ΚΚΕ: 5,6%
ΑΝΕΛ: 4,6%
ΔΗΜΑΡ: 3,6%
ΠΑΣΟΚ: 3,5%
Καθίσταται, λοιπό, απολύτως σαφές τι είναι αυτό που φοβάται το καθεστώς και προβαίνει στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η ΝΔ καταρρέει ακολουθώντας το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται ήδη σχεδόν εκτός Βουλής! Αυτό το «σχεδόν» βέβαια είναι βάσει των δημοσκοπήσεων, που πριμοδοτούν το ΠΑΣΟΚ με έξτρα ποσοστά, προκειμένου να στηρίξουν την συγκυβέρνηση. Συνεπώς η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών θα φέρει τον καταποντισμό της κυβέρνησης, αν αυτή δεν έχει καταρρεύσει νωρίτερα.
Έτσι η επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, θα αναγκάσει τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσει με την ΝΔ σε μία νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα της κλεπτοκρατίας, αφού μετά θα ακολουθήσει η Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών