Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Εμετικό γλύψιμο του Μπουτάρη στον Soros που....εγκαινίασε "κέντρο αλληλεγγύης" στη Θεσσαλονίκη μας.

Στα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης του Solidarity Now στην Ελλάδα, του Open Society Foundations,που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί τον το "φιλανθρωπικό" βραχίωνα του Σιωνιστή τοκογλύφου και μέγιστου ανθέλληνα George Soros, βρέθηκε ο κεμαλολάγνος Δήμαρχος, για λίγες ημέρες ακόμη, Γιάννης Μπουτάρης.


Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations με στόχο την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων ευπαθών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.


Ο Μπουτάρης φυσικά και δεν παρέλειψε να.... γλύψει από πάνω μέχρι κάτω τον "ευεργέτη" και ομοεθνή;!;! George Soros λέγοντας πόσο "καλό" κάνει παγκοσμίως και πόσο τυχερή είναι η ....
Θεσσαλονίκη που την επέλεξε για να τη..."βοηθήσει".
Ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πιστεύει ότι θα πρέπει o Soros να αποτελεί πρότυπο για κάθε δυνητικό χορηγό!!!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

"Το κέντρο αποτελεί ένα παράδειγμα και ένα πρότυπο σε άλλους δυνητικούς χορηγούς για το πώς μπορεί κανείς να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των οδυνηρών, για χιλιάδες συμπολίτες μας, συνεπειών της κρίσης" είπε ο κ. Μπουτάρης και συνέχισε: "Και αυτή η τελευταία διαπίστωση με οδηγεί σε ένα γενικότερο σχόλιο που ήθελα να κάνω με αφορμή και ερέθισμα, τα σημερινά εγκαίνια του Κέντρου Αλληλεγγύης, της δραστηριότητας του Open Society στην Ελλάδα και το δημόσιο διάλογο που ο ιδρυτής και χρηματοδότης του Τζορτζ Σόρος έχει προκαλέσει".

“Πιστεύω ότι το θέμα δεν μπορεί να είναι γιατί δίνει χρήματα στη Θεσσαλονίκη και αλλού στην επικράτεια, το Open Society και Τζορτζ Σόρος και μάλιστα σε απαραίτητες κοινωνικές δράσεις που υλοποιούν αξιόπιστες ελληνικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Τοπικές Αυτοδιοικήσεις”.


Υ.Γ.
Ο "αιώνιος δυνάστης" πάτησε το μιαρό πόδι του στη Θεσσαλονίκη μέσω του Open Society αλλά σύντομα.... "θα πάρει πόδι" από την "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη" και τον Α. Ματθαίοπουλο που θα κληθούν να διοικήσουν το δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Χώρας.

Υ.Γ.2
Δε θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη να γίνει η "γη της Επαγγελίας" για τα σιωνιστικά κοπρόσκυλα της Νέας Τάξης όπως στις αρχές του 19ου Αιώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών