Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

"Στυλάτοι" και βαθύπλουτοι ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Βάλτε τον Κασιδιάρη στη φυλακή πριν πάρει 50% - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του είχε μαζεμένα πολλά σούργελα. Δείτε τους βαθύπλουτους και "στυλάτους" του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να απορούν γιατί άραγε οι Έλληνες θα ψηφίσουν τον Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας. Οι άνθρωποι βρίσκονται στον κόσμο περιφρονώντας τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης των Αθηναίων. Μάλιστα ο Συριζαίος με το κασκολ τους Αθηναίους τους χαρακτήρισε και χαζούς που στρέφονται στη Χρυσή Αυγή.

Η διαρκής άνοδος της Χρυσής Αυγής τους έχει κάνει να τρέμουν και το κλεπτοκρατικό τόξο ξεβρακώνεται καθημερινά. Εύστοχα παρατήρησε ο Τριανταφυλλόπουλος πως αν βάλουν στη φυλακή τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, αυτός θα πάρει όχι 50%, αλλά 70%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



2 σχόλια:

  1. Πιθηκολάγνοι, κίναιδοι της αριστεράς, ταλμουδο-μπολσεβίκοι, λακέδες του διεθνιστή περιτομημένου, παιδόφιλου, τοκογλύφου, διαβατήρια για σομαλία για να γλυτώσετε το τομάρι σας!!!
    Τελειώσατε!!!
    Bon voyage!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ.Η ΦΟΥΛΑΡΑΤΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών