Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

Antinews: "Η Νέα Δημοκρατία επικεντρώνεται στις Ευρωεκλογές γιατί στο Δήμο της Αθήνας και γενικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχει καμμια ελπίδα να κερδίσει κάπου..."

Βλέποντας την πολιτική κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι "εγκέφαλοι" της Συγγρού έπρεπε να βρουν τον τρόπο και το μήνυμα που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να μειώσουν τον απόηχο της συντριβής...

Το χρέος αυτό έρχεται να εκτελέσει το σαμαρικό antinews που με άρθρο του υπό τον τίτλο: " Το όποιο πολιτικό μήνυμα στις δημοτικές εκλογές πάει περίπατο, λόγω της συγκυρίας των ευρωεκλογών με σταυρό" εξαπολύει μια επικοινωνιακή επίθεση με σκοπό την προετοιμασία του κοινού για την...
πανωλεθρία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη διάσωσή της μέσω των ευρωεκλογών.

Ο αρθρογράφος σταχυολογώντας το κείμενο προσπαθεί να προσδώσει πολιτικό χαρακτήρα μόνο στις ευρωεκλογές - που θα έχουν σταυρό προτίμησης - (λες και οι αυτοδιοικητικές δεν έχουν) και να προετοιμάσει για το δεδομένο ότι ο δήμος Αθηναίων δε θα είναι.... γαλάζιος και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να ελπίζει σε αυτό το Δήμο σε τίποτα θετικό.!

Ματαιοπονεί όμως ο θλιβερός μικρός Οδυσσέας και οι προπαγανδιστές της "ομάδας Αλήθειας" καθώς το τέχνασμά του είναι απλά.... γραφικό και δεν ξεγελά ούτε τον Κύκλωπα, ούτε τους Τρώες ούτε και το πόπολο.

Ο Λαός ξύπνησε και το μήνυμα που θα στείλει στους μίζερους ανθέλληνες που τον εξαθλίωσαν θα είναι συντριπτικό και μεγαλοπρεπές.

Η Ελλάδα θα Νικήσει μέσω της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού...

Υ.Γ.
Αφού ΝΔ (Άρης - Νικήτας) δεν έχουν ελπίδες νίκης και ο Καμίνης είναι ένας αποτυχημένος πολιτικάντης ποιόν βλέπουν για Δήμαρχο στη Συγγρού..;!
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών