Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Ο υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια επιλέχθη για να.... διευκολύνει τη συμμαχία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο εναντίον της Χρυσής Αυγής!

koumoutsakos_giorgos
Στον Γ. Κουμουτσάκο κατέληξε, λοιπόν, η ΝΔ, για την περιφέρεια Αττικής, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον μέγα πασοκάρχη Σγουρό. Γιατί όμως; Τώρα ντράπηκε η νουδούλα η… ναζιάρα να ταυτιστεί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λες και δεν συγκυβερνάει μαζί του από τον Ιούνιο του 2012; Ή μήπως είναι άλλη η αιτία;

Όντως, είναι άλλη η αιτία και σας την αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως. Ο Σγουρός, για πολλούς και διαφόρους λόγους, δεν έχει....
καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε «πέρασμα» στους ψηφοφόρους του. Σύμφωνα δε με μετρήσεις που έχουν γίνει, χάνει οπωσδήποτε από τον Η. Παναγιώταρο στον 2ο Γύρο, αν φτάσει μέχρις εκεί (όχι ο Η. Παναγιώταρος, αυτός είναι σίγουρα στον 2ο Γύρο, για τον Σγουρό μιλάμε…).
Ο Κουμουτσάκος, όμως, είναι ο πιο κατάλληλος για να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σε ανύποπτη στιγμή έχει μιλήσει για την ανάγκη καταπολέμησης της Χρυσής Αυγής μέσω συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού ένα πρόσφατο κείμενό του στη REAL NEWS υπό τον τίτλο «Χρυσή Αυγή και Ευρώπη»: «Σήμερα η γενέτειρα της Δημοκρατίας κινδυνεύει να γίνει τον Μάιο του 2014 η πρώτη, ίσως και η μόνη, ευρωπαϊκή χώρα που θα «στείλει» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκπροσώπους του σκοτεινότερου παρελθόντος της σύγχρονης Ευρώπης. Η ευθύνη της συνταγματικής αριστεράς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του νεοφασιστικού φαινομένου στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Θα την αναλάβει ή θα διαπράξει ένα ακόμη ιστορικό λάθος;».
Ωστόσο, υπάρχει ένα… μικρό προβληματάκι. Θα περάσει στον 2ο Γύρο ο εκλεκτός του φον Αντωνάκη; Χλωμό το βλέπουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών