Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

Ευαγγελάτος: «Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν Δήμαρχο τον Κασιδιάρη»!

Ακόμη και τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναγκάζονται να ομολογήσουν ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο επικρατέστερος για να κερδίσει τις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ιστολογίου Newsit, το οποίο από τον τίτλο του και μόνο «Μήπως Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν… Κασιδιάρη;» δείχνει το κλίμα το οποίο επικρατεί στον μεγαλύτερο δήμο της Χώρας.
Το συγκεκριμένο ιστολόγιο γράφει χαρακτηριστικά, αναφερόμενο στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ότι «η βάση φαίνεται να.............
πολυδιασπάται και η πολυδιάσπαση αυτή να γίνεται βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη», ενώ λίγο πιο κάτω με αφορμή αυτή την διάσπαση της ΝΔ γράφει ότι «οι μεγαλύτερες διαρροές ψήφων διαμαρτυρίας στις τελευταίες αναμετρήσεις καταγράφηκαν από τη ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή και πολλοί βλέπουν ότι η πολυδιάσπαση ευνοεί ακόμη μεγαλύτερη διαρροή».
Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ με την επιλογή της για τον Δήμο της Αθήνας είναι σαν να πετάει λευκή πετσέτα (ή μπουρνούζι, για να πάει ασορτί με την αισθητική που εκπέμπει ο Σπηλιωτόπουλος…), γνωρίζοντας ότι η μάχη για την Αθήνα είναι εκ των προτέρων χαμένη.
Μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις από διάφορους βουλευτές της ΝΔ (Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννης, Δένδιας, Πιπιλή) να δεχθούν να πιουν το πικρό ποτήρι της ήττας επέλεξαν τελικά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος αυτοπροτάθηκε για να θυσιαστεί. Ένας πολιτικός, ο οποίος απ΄όλες τις απόψεις δεν είναι δυνατόν να μπορεί να ταυτιστεί με την Πόλη της Αθήνας, τα προβλήματά της και να προτείνει υπαρκτές λύσεις.
Ένας κοσμοπολίτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει λαβές με αρνητικά σχόλια για την «χλιδάτη» ζωή του και δεν μπορεί να κάνει «γκελ» στο Λαϊκό αισθητήριο, ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες της πόλης που θεωρούνται υποβαθμισμένες και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας, καθαριότητας και ποιότητας ζωής.
Η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου αποτελεί πρόκληση για τον Αθηναίο Πολίτη, κάτι το οποίο η ΝΔ θα το διαπιστώσει με τον θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" στις 18 Μαΐου.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών