Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2014

Μόνο οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις έμειναν στο καθεστώς: Προελαύνει άνευ αντιπάλου η Χρυσή Αυγή

Μια εξαιρετικά εύστοχη ανάλυση, που καταδεικνύει πλήρως τον πανικό και την απελπισία του συστήματος έναντι της προελαύνουσας σε όλα τα μέτωπα, Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Βασ. Αναστασόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανάλυση του ο αρθρογράφος βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έριξε λευκή πετσέτα» στο θέμα του Δήμου Αθηναίων, ενώ η ΝΔ δεν τολμάει καν να ανακοινώσει υποψήφιο, αφού όλες τις οι επιλογές αρνούνται να υποχρεωθούν σε ήττα από την Χρυσή Αυγή.
Έτσι καθίσταται σαφές πως το μόνο που απομένει στο σύστημα της κλεπτοκρατίας, προκειμένου να διασώσει τον εαυτό του είναι οι όποιες παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις έχουν μείνει στην φαρέτρα του. Στο πολιτικό πεδίο είναι ήδη ηττημένοι, έχουν παρατήσει τις όποιες προσπάθειες τίμιου πολιτικού αγώνα και στρέφονται πλέον αποκλειστικά και μόνο στις παράνομες μεθοδεύσεις για να αντιμετωπίσουν τον Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Βασ. Αναστασόπουλου:

«Στρώνουν χαλί» για το Δήμο της Αθήνας στον Κασιδιάρη;

Είναι καιρός να...
ξεκαθαρίσει το πολιτικό σύστημα της χώρας τις προθέσεις του και τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Θέλει να την θέσει εκτός νόμου; Θέλει να την αποδυναμώσει, με τις προφυλακίσεις στελεχών της; Ή, μόνο και μόνο για την έξωθεν καλή μαρτυρία, οι πολιτικοί μας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την έκνομη δραστηριότητά του και από πίσω, παρασκηνιακά, κάνουν «αβάντα» στο κόμμα του -προφυλακισμένου- Νίκου Μιχαλολιάκου;

Το ρωτώ αυτό, με αφορμή την ανακοίνωση, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, των ονομάτων των υποψηφίων, στους οποίους θα δώσει το χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην Αθήνα, πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι το δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει ο, άγνωστος στο ευρύ κοινό, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον συντονιστή του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν υποψήφιος με το κόμμα στη Β' Αθηνών και ανήκει στο αποκαλούμενο και «νέο αίμα» της Κουμουνδούρου.

Μια τέτοια επιλογή δείχνει ξεκάθαρα ότι «έπεσε στο κενό» η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά στην εκλογική αναμέτρηση της Αθήνας, για τη δημαρχία της οποίας φερόταν να μιλά, αρχικά, με τη Σοφία Σακοράφα ή ακόμα με τους σαφώς πιο... αναγνωρίσιμους στο ευρύ κοινό, σε σύγκριση πάντα με τον κ. Σακελλαρίδη, Θάνο Μικρούτσικο και Λάκη Λαζόπουλο.

Την ίδια ώρα, στη ΝΔ η αναζήτηση υποψηφίων για τον δήμο της πρωτεύουσας συνεχίζεται, καθώς η αρχική επιλογή να δοθεί η «μάχη» με πολιτικά πρόσωπα, αποδείχθηκε ατυχής. Οι μετρήσεις που έφτασαν στα χέρια των επιτελών της Συγγρού και του Μεγάρου Μαξίμου, έδειξαν ότι κανένα από τα πρόσωπα αυτά δεν συγκέντρωνε τέτοιο βαθμό αποδοχής μεταξύ των εκλογέων, που να επιτρέπει στη ΝΔ να του δώσει και επισήμως το χρίσμα.

Ταυτόχρονα, πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Όλγα Κεφαλογιάννη, αρνήθηκαν μετά βδελυγμίας την κάθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ άγνωστη παραμένει η έκβαση του «σεναρίου Βορίδη».

Με βάση, λοιπόν, τα υπάρχοντα στοιχεία, για το Δήμο Αθηναίων θα «μονομαχήσουν»:

1. Ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.
2. Ο προκάτοχός του, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος δεν απολαμβάνει της εκτίμησης του Αντώνη Σαμαρά και δηλώνει ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος.
3. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
4. Ο «άγνωστος Χ», που θα στηρίξει η ΝΔ.
5. Ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, που έχει δηλώσει περίτρανα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, «ακόμα και μέσα από τη φυλακή».

Εσείς τι λέτε; Μεταξύ των παραπάνω υποψηφίων, είναι ή δεν είναι -ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων- ο Ηλίας Κασιδιάρης ο επικρατέστερος; Και ευνοείται, ή όχι, από την «πάσα», ουσιαστικά, που δείχνουν να του κάνουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη «δυστοκία» ή ακόμα και την «αστοχία» τους στην επιλογή υποψηφίων, η οποία ανοίγει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΧΑ το δρόμο για το δημαρχιακό θώκο;

Αναρωτιέμαι πραγματικά: πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τους ψηφοφόρους τους, αλλά και τους Ευρωπαίους συνομιλητές τους, οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας, εάν τη νύχτα των αυτοδιοικητικών εκλογών αποδειχθεί ότι άφησαν την Αθήνα στα χέρια Χρυσαυγίτη δημάρχου;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών