Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Το "δεξί χέρι" του Θεοδωράκη και μισητός ανθέλληνας Νίκος Δήμου ασχημονεί για άλλη μια φορά κατά του 1821'


"Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;", άλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας ή επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι, εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση."
Κολοκοτρώνης

Το μιαρό εξάμβλωμα της παγκοσμιοποίησης, Νίκος Δήμου, και εκπρόσωπος τύπου του τηλε-κόμματος του Θεοδωράκη βρήκε τη σημερινή μέρα για να.... ξεράσει το μίσος του για τον Ελληνισμό.

Μια μέρα που για τον κάθε Έλληνα είναι ιερή αυτός ο Ν. Δήμου έγραψε ένα άρθρο στον ιστότοπο του Θεοδωράκη για την Επέτειο του 1821 με τον προβοκατόρικο τίτλο "Πότε θα πούμε την αλήθεια για το 21'".

Πιστός στη "ρεπούσ(Τ)ια" εκδοχή της Ιστορίας δε διστάζει να πει σε λίγες λέξεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ψέματα για τους Ήρωες του 21' και την Επανάσταση που....
δε μπορούμε παρά να μπούμε στον πειρασμό να του απαντήσουμε αν και γνωρίζουμε ότι έτσι θα δώσουμε αξία σε έναν τιποτένιο ανθρωπάκο.

Αναφέρει λοιπόν αυτό το ανθρωπάκι διάφορα γνωστά και μη εξαιρετέα που..... επαναλαμβάνουν οι εμετικοί ανθέλληνες όπως ότι:

"Η επανάσταση δεν ξεκίνησε από τους ηρωικούς αρματολούς και κλέφτες αλλά από φιλήσυχους αστούς εμπόρους που ζούσαν έξω από την Ελλάδα λόγω.... πολιτικών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας"

"Ο Αγώνας τής Ανεξαρτησίας άρχισε ως εξέγερση των “Αρβανιτών”που ήσαν  Έλληνες υπό την ηγεσία τού Αλεξάνδρου Υψηλάντου (από την 22 Φεβρουαρίου 1821) και μετά από ένα μήνα προσέλαβε τον χαρακτήρα λαϊκής επαναστάσεως στον Μωριά και στη Ρούμελη."
(The Greek War of Independence)

"Η Εκκλησία αφόρισε τους επαναστάτες"

«Τὴν ἐπανάστασιν  ἐκίνησαν καὶ ἐνεψύχωσαν  οἱ κληρικοί…  ἄνευ  τῶν  ὁποίων  ὁ λαὸς δὲν ἤθελε κινηθῆ…».
Ἐμμ. Ξάνθος


"Οι ξένες δυνάμεις μας βοήθησαν και κερδίσαμε στον πόλεμο ειδάλλως θα μας είχαν ισοπεδώσει οι τούρκοι"
"Ο Χορός του Ζαλόγγου και της Αγίας Λαύρας ήταν μύθοι, όπως και το Κρυφό Σχολειό"

«Μόνοι των οι Έλληνες εφρόντιζαν δια την παιδείαν, η οποία εσυνίστατο εις το να μανθάνουν τα κοινά γράμματα, και ολίγην αριθμητικήν ακανόνιστον. Εν ελλείψει δε διδασκάλου ο ιερεύς εφρόντιζε περί τούτου. Όλα αυτά εγίνοντο εν τω σκότει και προφυλακτά από τους Τούρκους» (Φωτάκου, Απομνημονεύματα).

Αντί να μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω παραθέτουμε τα εξής σχετικά με το "Μύθο του Ζαλόγγου": (ΕΔΩ)
"Μύθο της Αγίας Λαύρας" (ΕΔΩ)
"Με τους ιερείς που στήριξαν τον Αγώνα του Έθνους" (ΕΔΩ και ΕΔΩ)
"Για τους Αρβανίτες - Σουλιώτες κτλ" (ΕΔΩ)

Δείτε μια καταγραφή των τουρκικών εγκλημάτων λίγο πριν την επανάσταση και κατόπιν αυτής (ΕΔΩ)

Διαβάστε μια ανάλυση για το τι ήταν και πώς ξεκίνησε το 1821 (ΕΔΩ)

Υ.Γ.
Θα μπορούσαμε να γράφαμε ώρες, όχι για να απαντήσουμε σε αυτό το υποκείμενο αλλά για να δώσουμε επιχειρήματα σε εσάς να κατατροπώνετε όλα τα ανθελληνικά σκουλήκια που αναπαράγουν τη ρητορεία του κάθε μιασματικού ανθέλληνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών