Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Ακόμη μια "εγκληματική δράση" της "Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα" και της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Πατρών....Ανθρωπιστική βοήθεια σε 2.000 οικογένειες της Κεφαλονιάς!

Το δεύτερο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ληξούρι διένειμε η Χρυσή Αυγή της Πάτρας. Η βοήθεια συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα" Χρήστου Ρήγα, και εστάλει στο Ληξούρι με επικεφαλής τον Ανδρέα Νικολακόπουλο.
Συνολικά μοιράστηκαν 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και 11.500 μερίδες έτοιμου φαγητού σε περισσότερες από 2.000 οικογένειες της Παλικής.
Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ικανοποιημένος από την τελική έκβαση της αποστολής του δήλωσε:
"Σε μία εποχή που το αγνό εθνικιστικό ιδεώδες διώκεται, που βουλευτές μας αδίκως φυλακίζονται και.....
ακόμη χειρότερα, ως δεύτεροι εφιάλτες χρηματίζονται και προδίδουν τις ιδέες μας, σε μία εποχή που η κυβερνητική χούντα του μνημονίου στερεί την κρατική επιχορήγηση από την Χρυσή Αυγή προσπαθώντας έτσι να την καταστήσει αδύναμη να ανταπεξέλθει στους αγώνες της, όλοι εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε "συναγωνιστές", από το υστέρημά του ο καθένας μας προσπαθούμε να τηρήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου, που μας έχει πει ότι ειδικότερα στις δύσκολες στιγμές "κανένας Έλληνας δε πρέπει να είναι μόνος".
Ο Χρήστος Ρήγας δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες συνεχώς θα επαναλαμβάνονται στο μέλλον και συγκεκριμένα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει παρόμοια δράση και στην Πάτρα. "Όσο και να προσπαθούν οι "αυλικοί του μνημονίου", η Χρυσή Αυγή βρισκόταν, βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες με συνεχείς παρεμβάσεις και χωρίς λόγια του αέρα" δήλωσε.

πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών