Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (που έκανε τον Μπόμπολα να φρίξει)– 4 ΒΙΝΤΕΟ

panagiotaros_diaxeirisi1__article (1)

Οι ομιλίες από την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Κωνσταντινίδης στην ομιλία του είπε ότι Θριάσιο πεδίο έγινε η πίσω αυλή της Αττικής μαζεύοντας όλες τις ρυπογόνες και επιβαρυντικές δραστηριότητες. Η χωματερή της Αττικής σκορπάει ασθένειες δηλητηριάζει το νερό και.....
δημιουργεί πολίτες Β΄ κατηγορίας .Το αλισβερίσι, διοίκησης περιφέρειας και αντιπεριφέρειας με τους εργολάβους της διαπλοκής τελειώνει εδώ! Στις 19 Μαΐου η Αττική αλλάζει σελίδα και νοοτροπία.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι μετά από 2.5 χρόνια επεξεργασίας προτάσεων υπό τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, οι προτάσεις μας για τα απορρίμματα ξεκινούν από το Δημόσιο συμφέρον, την Δημόσια υγεία την Ανακύκλωση στην πηγή -Όποιος ρυπαίνει πληρώνει -Όποιος συμμετέχει ανταμείβεται και καταλήγει στην Δημόσια διαχείριση των απορριμμάτων. Γιατί τα σκουπίδια είναι χρυσός δεν τα χαρίζουμε στους ιδιώτες!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θοδωρής Τσέλας είπε ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί πετάει στα σκουπίδια την ανακύκλωση και η Ελληνική Αυγή θα κλείσει την χωματερή της Φυλής. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα τονίζοντας πως ένας “Ιούδας” μπορεί να εγκατέλειψε τον πολιτικό Αγώνα, αλλά εκατομμύρια Έλληνες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και με μπροστάρη τον Αρχηγό και τους λοιπούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής που υφίστανται πολικές διώξεις θα δώσουν την μάχη ασυμβίβαστοι μέχρι την τελική Νίκη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών