Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

ΒΗΜΑ: "Καμμιά πιθανότητα νίκης της ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας"

Διαβάζοντας λίγο πιο προσεχτικά τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας του καθεστώτος - Ψυχάρης/ΒΗΜΑ - διαπιστώνουμε την έμμεση αναφορά στις προσδοκίες των πολιτευτών της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας και τον υποψήφιό της.
Είναι τόσο βέβαιοι όλοι για την πανωλεθρία που έρχεται που μερικοί βιάζονται από τώρα να εξασφαλίσουν μια κάποια κρατική θέση καθώς δεν υπάρχει καμιά τύχη - απορρόφηση μέσω του Δήμου της Αθήνας.
Μεταφέρουμε λοιπόν από τον "ΒΗΜΑτοδοτη":

"Τόσο βέβαιος είναι άραγε ο κ. Ι. Παπαθανασίου ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος που δέχθηκε αμέσως τη......
θέση του Προέδρου του Δ.Δ. των ΕΛ.ΠΕ. όταν το πρότειναν;Γιατί, αν δεν το γνωρίζετε, ο κ. Παπαθανασίου πρώην Υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Καραμανλή του 2009, είναι ο πρώτος επιλαχών στη Β' Αθήνών, εκλογική περιφέρεια στην οποία εκλέγεται ο Α. Σπηλιωτόπουλος. Και είχε πάρει τότε πολύ στα σοβαρά τη μη εκλογή του, αφού ήταν από τους πρώτους που κατέθεσε ένσταση στο Εκλογοδικείο και ζήτησε την επανακαταμέτρηση των σταυρών. Εάν ήταν βέβαιος ότι ο Άρης θα κέρδιζε τον Δήμο Αθηναίων τότε θα περίμενε περίπου 70 ημέρες για αν ορκιστεί βουλευτής (που τόσο πολύ ήθελε να γίνει)."

Υ.Γ.
Η βεβαιότητα της ήττας του Σπηλιωτόπουλου ακολουθείται και από τη βεβαιότητα για το νικητή που δεν είναι άλλος από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ωστόσο είναι νωρίς για να το παραδεχθούν τα φερέφωνα του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών