Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Να ποιός είναι ο..... "αντιμνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ.. Ο Δραγασάκης - "κύριε Φρούραρχε" - ζητά συμβιβασμό με τους τοκογλύφους και ρίχνει ευθύνες στον ελληνικό λαό για την... κρίση!!!


Ο Γιάννης Δραγασάκης εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας χθες στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με αντιπροσωπεία της γερμανικής Βουλής, με αντικείμενο την ίδρυση του Οργανισμού Νεότητας Ελλάδος – Γερμανίας, σημείωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους Γερμανούς βουλευτές:
 «Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης».

Πρόσθεσε ακόμη και......
κάτι εξόχως σημαντικό για το αν πράγματι εννοεί αυτά που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ περί τερματισμού της λιτότητας. «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης» προσθέτοντας ότι «απ’ αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας».

Σημείωσε μάλιστα πολύ χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενους στους Γερμανούς συναδέλφους του ότι «επειδή, ενδεχομένως, έχετε ακούσει διάφορα για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια πολιτική δύναμη, που από την αρχή της κρίσης εξέφρασε τις δικές του σαφείς και τεκμηριωμένες απόψεις για τ’ αποτελέσματα της πολιτικής, που ήλθε να εφαρμοστεί». «Εμείς, είμαστε έτοιμοι, εάν υπάρχουν διαφωνίες, να βρούμε ένα τρόπο, ν’ αποτιμήσουμε από κοινού τ’ αποτελέσματα της πολιτικής, όπως έγινε μια προσπάθεια πρόσφατα απ’ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θέλουμε ν’ αποκτήσει μια κοινή αντίληψη των εξελίξεων, διότι μας ενδιαφέρει το μέλλον και το δικό μας και το κοινό μέλλον της Ευρώπης».

Καταλάβατε λοιπόν Έλληνες πόσο...."αντισυστημικό" κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο "αντιμνημονιακό";!

Μια είναι η λύση του πατριώτη - αντιμνημονιακού Έλληνα σε όλες τις επόμενες εκλογές:

Χρυσή Αυγή για να αναγεννηθεί η Ελλάδα

3 σχόλια:

  1. αλλαζουν μωρε τα παλιοκομμουνια,παντα ετσι ειναι στυγεροι φονιαδες ,επρεπε αυτοι να νην γεννηθουν ποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://paspartoy.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8299.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ@μημένοι αλλοδαποί είναι και πρέπει να στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών