Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

Επανέρχεται το «αντιρατσιστικό» - ανθελληνικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις ευρωεκλογές...


Επανέρχεται το «αντιρατσιστικό» - ανθελληνικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Θυμάστε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και την κατακραυγή που είχε προκαλέσει στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας; Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.
Το εν λόγω έκτρωμα που έχουν απαιτήσει οι ξένοι είχε «παγώσει» κάτω από τις σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου των Ελλήνων και του φόβου της ψοφοδεξιάς για το πολιτικό κόστος, που θα την ενταφίαζε πολιτικά μία ώρα αρχύτερα. Βέβαια το εν λόγω νομοσχέδιο επιβάλλεται από το περιβάλλον Σαμαρά, αφού το απαιτούν οι ξένοι. Το μόνο που επιτρέπεται στους πολιτικάντηδες να συζητήσουν είναι ο χρόνος που θα το ψηφίσουν.
Σε ευθεία ομολογία, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, προέβη ο επαίσχυντος υπουργός Αθανασίου, ο οποίος από ότι φαίνεται πέρα από ....
παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, κάνει και προεκλογικά κόλπα. Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση σχετικά με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ο Αθανασίου είπε ότι είναι «θέμα ημερών» το να έρθει ξανά για συζήτηση (προφανώς εννοεί μετά τις εκλογές.), χωρίς «τροποποίηση επί της ουσίας». Ενώ για το ζήτημα της εντολής ξένων δυνάμεων είπε αναίσχυντα «πράγματι και στην ΕΕ μας ρωτούν συχνά τι θα γίνει».
Έχουμε, λοιπόν, μία ευθεία παραδοχή από υψηλότατο στέλεχος της μνημονιακής συγκυβέρνησης ότι νομοθετούν ανθελληνικά εκτρώματα κατόπιν εντολής ξένων. Η ξενόδουλη κυβέρνηση επιδιώκει με το συγκεκριμένο νομοθέτημα να φιμώσει τους Έλληνες, ενισχύοντας τον ρατσισμό εναντίον τους.
Είναι, όμως, καταδικασμένοι να αποτύχουν αφού ο Ελληνικός Λαός θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στα αίσχη αυτά, διαλύοντας δια παντός την αντεθνική συμμορία που λυμαίνεται τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών