Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

Παπαγαλάκια της "πιάτσας Συγγρού": "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! "

ARXHGOS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να καθυστερεί το καθεστώς τη δίκη, το... μοιραίο δεν θα αργήσει να έρθει. Η απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με την ταυτόχρονη επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα θα φέρει τον αποκεφαλισμό των προδοτών και την αναγέννηση ολόκληρου Έθνους μας..
 
Όταν ξεκίνησαν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και στελεχών του Κινήματος, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου καθεστώτος έλεγαν ότι σύντομα θα γίνει η μεγάλη δίκη για «να ξεκαθαρίσει η κατάσταση», «να μη μένουν σκιές» κ.λπ. Πότε σκοπεύει το ξενόδουλο σύστημα της δοτής εξουσίας να κάνει τη δίκη; Ιδού τι ξεφεύγει από τα παπαγαλάκια του σαμαρικότερου του Σαμαρά antinews:

«…Αλλά έχουν πλάκα και όσα λέει ο φυλακισμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος και είναι αμετανόητος. Όπως ήταν άλλωστε και τα ινδάλματά του, οι ναζί. Σε κανένα χρόνο που θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής θα δούμε άραγε επανάληψη της… δίκης της Νυρεμβέργης;».

Καταλάβατε τώρα; Προφανώς, η πρόθεσή τους είναι να εξαντλήσουν το 18μηνο της προφυλάκισης του Αρχηγού και των βουλευτών, σε όσο χρονικό διάστημα τους μένει μέχρι τότε να ξεπουλήσουν τα πάντα και μετά… γαία πυρί μιχθήτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών