Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

images (3)
Μετά την (μετά βίας…) ανακοίνωση υποψηφιοτήτων του κόμματός του στον δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια Αττικής, ο πρόεδρος (καπετάν…) Πάνος ξεκίνησε τις περιοδείες του στην επαρχία.
Έτσι, εχθές βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου και ανακοίνωσε τον «εκλεκτό» του συνονθυλεύματός του, για τις δημοτικές εκλογές. Ο οποίος είναι ο γιατρός Μανώλης Μάκαρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζεται και από τους Οικολόγους.
Να υποθέσουμε ότι.....
η εκλογική συνεργασία των δύο συνονθυλευμάτων ξεκίνησε από το νοτιότερο άκρο της χώρας και θα αρχίσει να… ανεβαίνει και προς τα πάνω, μέχρι που να επεκταθεί σ’ ολόκληρη την Ελλάδα;
Και πως είναι το προανάκρουσμα της κοινής καθόδου των δύο… αχταρμάδων στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με τους ΑΝΕΛ να συνιστούν μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί, έτσι ακούγεται…

2 σχόλια:

  1. Κάνετε λάθος, η συνεργασία ήταν σχεδιασμένη από την εποχή των Αγανακτισμένων και τον όμιλο Κουρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που θα καταφέρει ο Πάνος σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση με το $ΥΡΙΖΑ θα είναι οι πρώτοι σε προπαγάνδα ακροαριστεροί συριζαίοι την βέβαιη αποτυχία της συγκυβέρνησης τους σε όλους τους τομείς να την ρίξουν γενικά σε όλο το φάσμα της δεξιάς αφού οι ΑΝΕΛ υποτίθεται ότι είναι δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών