Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2014

Τα είδε όλα ο Αρούλης στα Πατήσια! “Εμείς ψηφίζουμε μόνο Χρυσή Αυγή” του φώναζαν οι Αθηναίοι

Πάνω στην χαρά του ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να κάνει προεκλογικό αγώνα στις γειτονιές του κέντρου.

Μέχρι στιγμής οι μόνες εξορμήσεις και δηλώσεις που είχε κάνει ήταν σε ανύποπτο χρόνο και φυσικά χωρίς την παρουσία πολιτών παρά μόνο του πληρωμένου τηλεοπτικού συνεργείου που τον ακολουθεί. Μετά όμως την στημένη περιοδεία με τους 30 παρατρεχάμενους στο Φιλοπάππου και τις αγκαλιές με τον Συριζαίο Σακελλαρίδη φαίνεται ότι τα μυαλά του πήραν αέρα. Έτσι λοιπόν ο Αρούλης μάζεψε την κουστωδία του και πήγε στο κέντρο της Αθήνας να μαζέψει ψηφαλάκια.

Συγκεκριμένα κατά την είσοδό του σε...
ένα καφενείο στα Πατήσια στην οδό Στρατηγού Καλλάρη ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόλις τον είδαν του φώναζαν να τα μαζέψει και να φύγει «Εδώ μόνο Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε, μάζεψέ τα και φύγε, στην Αθήνα θα ψηφίσουμε τον Κασιδιάρη».

Ο Αρούλης τα έχασε, γέλασε και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας χαρακτηριστικά «Εντάξει, εντάξει παιδιά στον δήμο ψηφίστε ότι θέλετε, αλλά στις ευρωεκλογές να τους μαυρίσετε» το οποίο όπως φάνηκε αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του.

Συντονισμένα οι πελάτες του καταστήματος άρχισαν να τον γιουχάρουν και να τον αποδοκιμάζουν δείχνοντάς του τον δρόμο προς την πόρτα. Παρόμοια περιστατικά διαδραματίστηκαν και σε άλλα καφενεία της περιοχής με τους καταστηματάρχες να γελάνε από την καζούρα που έφαγε ο υποψήφιος της ΝΔ.

Η δημοσκόπηση του δρόμου έδειξε για ακόμη μια φορά τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, καθώς και μαύρισμα που έρχεται στους υποψηφίους της ΝΔ.

Ο Μάιος πλησιάζει. Όσο και να προσπαθούν με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις να φιμώσουν την λαϊκή βούληση δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η ψυχή της Ελλάδας!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών