Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

Το καθεστώς σε παράκρουση: Νέο "ντοκουμέντο" κατά της Χρυσής Αυγής ένα άσχετο χιουμοριστικό βίντεο του youtube! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θλιβεροί οι καθεστωτικοί και τα τσιράκια τους...

Η απελπισία και η απόγνωση στα υπόγεια του Μαξίμου και της Συγγρού, μετατρέπεται σε παράκρουση: ένα άσχετο -χιουμοριστικής διάθεσης- βίντεο, το οποίο υπάρχει εδώ και 5 χρόνια στο youtube, παρουσιάζεται από επίορκους δικαστικούς και από καλοπληρωμένα φερέφωνα των καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης ως «συγκλονιστικό στοιχείο» της δικογραφίας!

Μάλιστα το βίντεο, το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο από το έτος 2009 και δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, το έχουν δει πάνω από 1.200.000 άνθρωποι, γεγονός που εσκεμμένα αγνόησε η σταλινική επιτροπή που χειρίζεται την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Η φαρσοκωμωδία της Χούντας των Μνημονίων συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς οι επίορκοι δικαστικοί αδυνατούν να παρουσιάσουν το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο κατά του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επιχειρούν λοιπόν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη με γελοιότητες, αλλά εκείνο το οποίο επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν αφενός τον γέλωτα και αφετέρου την ακόμη μεγαλύτερη οργή του Ελληνικού Λαού κατά των υπεύθυνων της εξαθλίωσης.

Υ.Γ. Βέβαια οι ανακρίτριες ξέχασαν να συμπεριλάβουν και το δεύτερο αποκαλυπτικό βίντεο...


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είναι τόσο χεσμένο και γελοίο το καθεστώς που πιστεύω ότι είναι ικανό να φτιάχνει και μόνο του video και να τα ανεβάζει για να τα εμφανίζει μετά σαν "αποδεικτικά" στοιχεία.
    Τιμή και δόξα στα παλικάρια που δεν λυγίζουν, σε όσους στηρίζουν αυτές τις σκοτεινές στιγμές πριν το χάραμα.
    Ίτε Παίδες Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών