Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Χρυσή Αυγή, Νίκος Χρυσομάλλης δηλώνει στον Στόχο: "Στις 18 Μαΐου να ετοιμάζονται κάποιοι για εγκεφαλικά!"


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης στον Στόχο: Στις 18 Μαΐου να ετοιμάζονται κάποιοι για εγκεφαλικά!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και στις 25ας ετοιμάζουν τα διαβατήριά τους όσοι συνέλθουν....

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" Νίκος Χρυσομάλλης έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος".
 - Χρόνια ολόκληρα δίνεις αγώνα στην Μακεδονία, υπερασπιζόμενος τις ιδέες και τις αξίες τις πατρίδος. Περίμενες ποτέ από ότι Χρυσή Αυγή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όχι μόνο θα μπει στη βουλή, αλλά θα βρεθεί και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, διωκόμενη από το καθεστώς;
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων τριών δεκαετιών που δεν ήρθε καθόλου ξαφνικά. Από την αρχή γνωρίζουμε ότι......
το σάπιο πολιτικό κατεστημένο αισθανόταν να απειλούνται τα προνόμια του, θα αντιδρούσε σπασμωδικά και θα προχωρούσε σε διώξεις. Ξεκινήσαμε αποφασισμένοι, με πίστη στις ιδέες, μέχρι την τελική νίκη.
-Πώς είναι το κλίμα στην Μακεδονία μετά τις συλλήψεις και την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Ηθικό;
Το ηθικό μας παραμένει ακμαιότατο και πηγάζει τόσο από την βεβαιότητα στην αθωότητα του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας, όσο και από την Πίστη μας στην τελική νίκη. Συγκινητική θα πρέπει να τονίσω ότι είναι η ανταπόκριση του απλού κόσμου, που συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα μας.
-Οι δημοσκοπήσεις παρά τα μαγειρέματα και τις διώξεις, εξακολουθούν να δίνουν ψηλά την Χρυσή Αυγή. Θα θέλαμε το σχόλιο σου;
Το περίφημο βίντεο με την ξεκάθαρη ομολογία της ενοχής της κυβέρνησης, φαντάζομαι ότι έπεισε και τον πλέον δύσπιστο, για τις αθλιότητες. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο αισθανόταν να απειλούνται τα προνόμια του. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, και προσπαθώντας να κεφαλαιοποιήσει την παραπληροφόρηση  των εντεταλμένων κονδυλοφόρων, το σύστημα δημοσιοποιεί δημοσκοπήσεις που μόνο θυμηδία προκαλούν. Θα σας πω μόνο ότι στην κεντρική Μακεδονία δίνουν στην Ελληνική Αυγή μόνο 1%!!! Επειδή όπως λέει ο λαός «Κυριακή κοντή γιορτή» στις 18 Μαΐου, ας ετοιμάζονται κάποιοι για πολλαπλά εγκεφαλικά.
-Αποφάσισες να δώσεις μία ακόμη μάχη, αυτή τη φορά από το δύσκολο μετερίζι του υποψηφίου περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας. Η Μακεδονία ΜΑΣ αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, ειδικά μετά την οικονομική κρίση στην οποία βύθισαν τη χώρα οι κυβερνήσεις, έχεις επισημάνει τα πλέον σοβαρά;
Είναι αλήθεια ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει ιδιαίτερα την Μακεδονία και η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια καταγραφής και ιεράρχησης των θεμάτων, ώστε από την πρώτη στιγμή να είμαστε να δώσουμε λύσεις. Σημαντικότερο θεωρούμε την ανεπάρκεια που έχει επιδειχθεί ως τώρα στο θέμα της απορρόφησης των κονδυλίων ΕΣΠΑ, όπου η Κεντρική Μακεδονία, με ευθύνη της τωρινής διοίκησης παρουσιάζει απογοητευτικές επιδόσεις, όντας στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά. Την ίδια στιγμή η περιφέρεια μας παρουσιάζει ένα πρωτοφανές έλλειμμα σε έργα υποδομής, αλλά και όσα εκτελούνται, ελέγχονται για σοβαρές σπατάλες και κακοδιαχείριση. Η γενικότερη δυσπραγία έχει γιγαντώσει την ανεργία, η οποία καλπάζει στην κεντρική Μακεδονία σε ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην υπόλοιπη χώρα. Εννοείται ότι η ανεργία συνδέεται άμεσα με την αποβιομηχανοποίηση της Μακεδονίας όσο και με την εγκατάλειψη της γης και της πρωτογενούς παραγωγής συνέπεια των πολιτικών που ακολουθήθηκαν ως τώρα. Ως Μακεδόνες δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω και θα μας βρουν απέναντι σε κάθε αθλιότητα που σχεδιάζουν.  
-Στο πρόγραμμα σας, σε τι έχετε δώσει προτεραιότητα; Ποιες είναι οι κινήσεις που θα δώσουν νέα πνοή;
Είναι πεποίθηση μας ότι η πολιτική δεν είναι για να καταγράφει προβλήματα, αλλά για να δίνει λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο σχεδιασμός μας. Σύμφωνα με αυτόν πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι ο διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος με την αλλαγή της διοίκησης για να ξέρουμε για να ξέρουμε τι θα παραλάβουμε. Άμεσα σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση γραφείου καταγραφής και επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Η γνώση της καθημερινότητας του απλού ανθρώπου και η προσπάθεια βελτίωσής της είναι ίσως η σημαντικότερη ενός οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρεμβάσεις σχεδιάζουμε και στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής με ενίσχυση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, στο κομμάτι φυσικά που είναι της αρμοδιότητας αλλά και στην ενίσχυση των υποδομών.
-Γνωρίζοντας από παλιά την Μακεδονία δραστηριοποιούνται γνωστές σφηκοφωλιές ανθελληνικές προπαγάνδες… Τι μαθαίνεις; Επιμένουν να προκαλούν, έστω και αν έχουν μείνει τρεις και ο κούκος.
Επίσημα παραμένουν σιωπηλοί, αλλά το θράσος τους βρίσκει δυστυχώς στήριξη ακόμα και από επίσημα χείλη. Ο δήθεν προοδευτισμός και πολυπολιτισμικός αχταρμάς που εκφράζουν ακόμα και αιρετοί ή υποψήφιοι δίνει πατήματα σε όσους προωθούν αυτήν ακριβώς την ανθελληνική προπαγάνδα. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι ως Μακεδόνες δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω και θα μας βρουν απέναντι σε κάθε αθλιότητα που σχεδιάζουν.
-Η στάση των μέσων απέναντι στην υποψηφιότητα σου είναι η ίδια, με αυτήν που έχουν επιλέξει τα αποκαλούμενα «μεγάλα» πανελλήνιας εμβέλειας; Ή σε τοπικό επίπεδο είναι αλλιώς οι καταστάσεις; Είναι σαφώς καλύτερα αν και απέχει μακράν του να θεωρηθεί έστω και ικανοποιητική.
Υπάρχουν κάποια ελάχιστα μέσα της περιφέρειας που πραγματικά διδάσκουν δημοσιογραφική δεοντολογία και δημοκρατικό ήθος. Ως συνδυασμός στηριζόμαστε περισσότερο στην προσωπική επαφή με τους συμπατριώτες μας, κάτι που δίνει την ευκαιρία να τους κοιτάμε στα μάτια.
-Η Θεσσαλονίκη από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κατέληξε στα χέρια του Μπουτάρη, με πανηγυρισμούς από τις εγχώριες δυνάμεις της… προόδου και θολοκουλτούρας. Εσύ είδες να έχει βελτιώσει την εικόνα της πόλης ο δήμαρχος Μπουτάρης;
Το θέμα δεν είναι τι είδα εγώ, αλλά τι βιώνουν οι δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης. Σας πληροφορώ ότι η κατάσταση είναι τουλάχιστον απογοητευτική και απόδειξη είναι τα αυξημένα παράπονα των τουριστών για τα μείζονα προβλήματα του δήμου. Το κυκλοφοριακό, τα σκουπίδια και το παραεμπόριο δίνουν μια απαράδεκτη και υποτιμητική εικόνα εγκαταλείψης που δεν ταιριάζει στην πόλη μας. Ευτυχώς οι μέρες της διοίκησης Μπουτάρη τελείωσαν και η Θεσσαλονίκη με τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο θα ξαναβρεί την θέση που της αξίζει.
-Με το κλίμα ήδη να έχει πολωθεί και με τους εκλογικούς εκβιασμούς να δίνουν και να παίρνουν, προκειμένου να διασωθεί το καθεστώς. Με το χέρι στην καρδιά… γιατί πρέπει να σε ψηφίσουν οι ¨Έλληνες για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας; Γιατί να εμπιστευτούν την Ελληνική Αυγή;
Το πολιτικό μας σύστημα νοσεί σοβαρά και δείχνει αδύναμο να αντιπαρατεθεί πολιτικά στον λόγο της αλήθειας που πρεσβεύουμε. Τη διοίκηση της Περιφέρειας θα την απαρτίσουν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Αυτοί είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο πρέπει να μας εμπιστευτούν οι πολίτες. Παρά τις δολοφονικές ενέργειες και τις παράνομες διώξεις παραμένουν δυνατοί χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των Ελλήνων. Αυτό μας δίνει κουράγια αλλά και μας βάζει μπροστά σε μεγάλες ευθύνες απέναντι στην πατρίδα μας. Δεσμεύομαι προσωπικά να κάνω πράξη το κεντρικό μας σύνθημα «Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν» χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αξιοκρατία
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών