Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 13, 2014

Στο κόμμα του Καμμένου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα... κληρώνονται! Μιλάμε για μεγάλες στιγμές Ιδεολογίας - Αξιοκρατίας!

Επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα ότι οι Αν.Ελ. δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από ένα ιδεολογικό συνονθύλευμα που η δημιουργία του είχε ως σκοπό να συγκρατήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και να εγκλωβίσει "πατριωτικές" ψήφους...

Το κόμμα του Καμμένου αυτή τη φορά στις σημαντικότατες εκλογές που έρχονται - Ευρωεκλογές - που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον των Εθνών της Ευρώπης κάνει προσκλητήριο.... "ανώνυμων" που θα στελεχώσουν το Ευρωψηφοδέλτιο των Αν.Ελ. που θα προκύψουν μετά από... κλήρωση.

Ναι καλά ακούσατε...
Κλήρωση για μπει κάποιος στο Ευρωψηφοδέλτιο των Αν. Ελ. και να μην αγχώνεται για τα έξοδα. Είναι όλα.....
κανονισμένα και πληρωμένα από τον κουβαρντά Πρόεδρο!

Ορίστε και το Δελτίο Τύπου που εξεδώθηκε:
«Ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός υποψηφίων με ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών, εξειδίκευση σε ευρωπαϊκές σπουδές και επαγγελματική εμπειρία. Αξιολογήθηκαν τα βιογραφικά και στο πλαίσιο της άμεσης Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι που προκρίθηκαν θα συμμετέχουν σε ανοιχτή δημόσια κλήρωση για την κάλυψη θέσεων του ευρωψηφοδελτίου. Οι υπόλοιποι θα στελεχώσουν τις επιτροπές υποστήριξης Ευρωεκλογών»

Το πιθανότερο σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες είναι ότι το απόκομμα της... "πιάτσας συγγρού" δεν μπορεί να βρει υποψηφίους για αυτό και κατέφυγε στην ύστατη λύση της... αυτοπρότασης ορισμένων με όλα τα έξοδα ΔΩΡΕΑΝ!.

Υ.Γ.
Ας μη χαίροντα ιδιαίτερα οι... τυχεροί της κλήρωσης! Το πιθανότερο είναι ότι το απόκομμα των Αν.Ελ. δεν θα εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών