Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

Ξεπέρασε σε κωλοτούμπες τον Καρατζαφέρη όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή η Ντόρα Μητσοτάκη..


Οι ατέλειωτες κυβιστήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με την Χρυσή Αυγή

Ξεπέρασε σε ρεκόρ κωλοτούμπας και τον πρωταθλητή Γιώργη Καρατζαφέρη η Nτόρα Μπακογιάννη: «Η ΝΔ είναι φιλελεύθερη παράταξη, δεν είναι συνομιλητής φασιστοειδών» δήλωσε η Ντόρα σε συνέντευξή της στον «ΒΗΜΑ FM» και συνέχισε: «Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών».
ΕΜΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τι έλεγε το καλοκαίρι του 2012 (λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή) η Ντορούλα: «Βεβαίως και θα.....
δεχόμουν να μιλήσω με τον κύριο Μιχαλολιάκο σε μία τηλεοπτική συζήτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας φοβίζει ο Διάλογος»!..
ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ αργότερα, το 2013, η Ντόρα είχε κάνει την περίφημη δήλωση που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες: «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το "σεις και με το σας". Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή»!
Αυτά δήλωνε η Ντορούλα για το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά μόλις οι Εβραίοι Σιωνιστές έδωσαν εντολή στους Έλληνες πολιτικάντηδες να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή, η κ. Μπακογιάννη ξεπέρασε στο άθλημα της κωλοτούμπας και τον Αρχηγό του Λάος.
Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

4 σχόλια:

  1. Ξέρει τι κάνει η κυρα-Ντόρα.. Μετά το στραπάτσο που θα πάθει ο αρχιμαλάκας Μεσσήνιος θα έρθει ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ η σειρά της να αναλάβει τα ηνία στη Νου-Δούλα.. Να γίνει και το χατήρι του.. βρυκόλακα μπαμπά της.. Αυτοί έφαγαν το γαμπρό τους για να μην ξεσκεπαστεί το κόμμα στο σκάνδαλο Κοσκωτα, στον αντωνάκη θα κολλήσουν.. Απλά μετα την ΠΟΥΤΣΑ της 25ης μαϊου που θα σημάνει και την ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση του υπαλλήλου των Τροϊκάδων, θα πρέπει να δοθεί το χρίσμα από τα "μεγάλα αφεντικά"!! Και αυτό προϋποθέτει ΠΟΛΕΜΟ με κάθε μέσο προς τον εχθρό των μεγάλων συμφερόντων.. Ξέρει τι κάνει η Ντόρα - που παράλληλα πριονίζει τις καρέκλες όσων βρίσκονται από πάνω της - και θα το κάνει, όπως το κάνει ήδη, με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ προκειμένου να δείξει "καλό πρόσωπο" στα αφεντικά της.. Άλλη μια προδότρια που πούλησε το κόμμα της και μετά επέστρεψε στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ για να γινει Τσατσά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "θα έρθει ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ η σειρά της να αναλάβει τα ηνία στη Νου-Δούλα.. "

      Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως θα αφήσει τον κάμπο άκαυτο ο αντώνης;
      Θα βρεί κόμμα ή προβληματική εταιρεία σε εκκαθάριση και ρευστοποίηση;

      Διαγραφή
  2. απλη κατανοητη και επικη αναλυση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν θέλει να μιλήσει για "φασισμό" και 'φασιστοειδή'. ας ρωτήσει η Ντόρα τον βρυκόλακα-χαμαιλέοντα της πολιτικής πατέρα της που συνομιλούσε στα Χανιά με τους Γερμανούς ναζί στρατιώτες στην κατοχή και έκανε τον ενδιάμεσο συνομιλητή τους με την ΕΟΚ (την αντιστασιακή -υποτίθεται- οργάνωση στην οποία μετείχε ο Μητσοτάκης). Αυτός θα ξέρει καλύτερα τους ναζί.... άλλωστε δύο φορές οι τότε φίλοι του, του χάρισαν παραδόξως τη ζωή ενώ ήταν καταδικασμένος -δήθεν!- σε θάνατο.... για να παίξει σήμερα αυτός και η κόρη του την πρόστυχη ιστορία που έπαιξαν -και παίζουν οικογενειακώς- ως νέοι Εφιάλτες στην πολιτική ζωή της Ελλλάδας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών