Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Θεόδωρο Τσέλα και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Σορώτο.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...





1 σχόλιο:

  1. Άρα λοιπόν για να καταλαβαίνουν και όσοι δεν έχουν δει το βίντεο, οι κατασχεμένοι υπολογιστές του Αρχηγού και των άλλων άδικα προφυλακισμένων, γίνανε ορυχείο για τα κλεπτοκρατικά κόμματα ώστε να παρουσιάσουν θέσεις που στην κυριολεξία ήταν σε προσχέδιο στους υπολογιστές των κρατούμενων. Το πιό αηδιαστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι τις θέσεις της ΧΑ για τα σκουπίδια δεν τις εμφάνισε κάποιο κόμμα απο την κυβέρνηση (άρα να υποθέταμε ότι τα μοιράσανε μεταξύ τους τα "ευρήματα") αλλά βρέθηκαν στα χέρια των δήθεν εχθρών της κυβέρνησης, του Σύριζα! Αυτό απο μόνο του δείχνει πόσο καλά δουλεύει υπόγεια το σύστημα, ποιά είναι τα συνεργαζόμενα μέλη του και γιατί μπρός στον κίνδυνο συντριβής του απο την ΧΑ (που πιστεύω ότι είναι πρώτη και με διαφορά) παρουσιάζει τον Σύριζα τάχα μου ως πρώτο.
    Μα φυσικά, ποιός να το πιστέψει ότι η ΝΔ ή το Πασόκ είναι πρώτοι; Άρα σου λέει ας λέμε τουλάχιστον Σύριζα-Νέο Πασόκ να τους μαζέψουμε εκεί τους βλακοαριστερούς και τα πρώην λαμόγια...
    Είναι απίστευτο το εύρος της διαπλοκής και της απάτης σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών