Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

Ζήτημα ζωής και θανάτου για το σάπιο κατεστημένο η εξόντωση της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ζήτημα ζωής και θανάτου για το σάπιο κατεστημένο η εξόντωση της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την ημέρα που το αμαρτωλό και ένοχο καθεστώς αυτής της χώρας αποφάσισε την φυλάκιση τόσο την δική μου, όσο και των άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πριν αναφερθώ, όμως, σε αυτήν την πρωτοφανή και μοναδική φυλάκιση βουλευτών στην ψευτοδημοκρατία της μεταπολιτεύσεως θα κάμω μια παρένθεση. Στις 25 Μαρτίου 2014 αμέσως μετά από μια παρέλαση, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας και πρωτόγνωρα αστυνομικά μέτρα, μετά την παρέλαση, λοιπόν, ο πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε: «Πριν από 193 χρόνια, ένας ολιγάριθμος λαός με εξαιρετική γενναιότητα ξεδίπλωσε αρετές για τη λευτεριά του και κέρδισε. Σήμερα, ο λαός μας δίνει μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος».
Τουλάχιστον βέβηλος ο.....
παραλληλισμός του υπέροχου και αιματηρού αγώνα των Γενναίων του 1821 με τους μοιραίους, άβουλους και ξενόδουλους πολιτικούς του μνημονίου. Από τον Αθανάσιο Διάκο, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Ανδρούτσο στους Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπαδήμο κλπ. και από το Βαλτέτσι και την Αλαμάνα στις «μάχες» του «Eurogroup»… Τι να πει κανείς και πώς να σχολιάσει την αχαρακτήριστη αυτή δήλωση.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ
Ας επανέλθω, όμως, στην μεγάλη πολιτική σκευωρία, η οποία οδήγησε τόσο εμένα, όσο και τους συναγωνιστές μου στην φυλακή. Έχω γράψει, όχι μία φορά, ότι την δίωξή μας δεν αποφάσισε, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη, αλλά υπήρξε ένοχος καρπός συσκέψεων επί συσκέψεων, οι οποίες έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ισχυρισμός μου αυτός αποδεικνύεται από αυτά τα ίδια τα κείμενα και δημοσιεύματα γραφίδων όχι φιλικών προς εμάς, το αντίθετον, και κατά τούτον αξιόπιστων. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει (ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!) την δίωξή μας «Νομική ακροβασία…», ο κ. Δ. Μητρόπουλος την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 δημοσίευσε στα «ΝΕΑ» άρθρο με τίτλο «ΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ», άρθρο στο οποίο χαρακτηριστικά γράφει: «… Το Μαξίμου -από όπου περνούν συχνά-πυκνά για συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται κάποιοι επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες- έχει από πέρυσι τέτοια εποχή αν όχι σχέδιο, πάντως την πρόθεση να ανακτήσει τα χαμένα δεξιά εδάφη. Με τη ΧΑ υπήρξε ένα διάστημα αμφιταλάντευση –φοβούνταν ότι η νομική αντιμετώπιση θα συσπειρώσει τη βάση της και θα την αποχωρίσει για πάντα από την ΝΔ. Τελικώς επέλεξαν τη δικαστική οδό».
Στο Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, αποφασίστηκε η δίωξή μας, όπως γράφουν «ΤΑ ΝΕΑ». Ποιοι ήταν αυτοί που «τελικώς επέλεξαν τη δικαστική οδό»;… Μέγα ψεύδος, λοιπόν, ότι η Δικαιοσύνη αποφάσισε την δίωξή μας, κάποιοι άλλοι την αποφάσισαν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί, οι κάποιοι άλλοι, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν την Δικαιοσύνη για τα βρώμικα πολιτικά τους σχέδια. Αυτό δεν το ισχυρίζεται ένας Χρυσαυγίτης, το γράφει ένας αντιχρυσαυγίτης δημοσιογράφος και μάλιστα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ
Μας έβαλαν στην φυλακή με σκοπό… ψήφους! Αποφάσισαν διώξεις με βάση την απάνθρωπη λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, μελετώντας δημοσκοπήσεις! Αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους «δημοκράτες» κατέλυσαν κάθε αρχή του κράτους δικαίου. Και όλα αυτά για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Η ανάγκη για την συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά ενόψει των Ευρωεκλογών καθίσταται πιεστική. Για τον λόγο αυτό κλιμακώνουν την ξεκάθαρα πολιτική δίωξη εναντίον μας. Γιατί; Η απάντηση στο παρακάτω απόσπασμα από το άρθρο του κ. Γ. Δελαστίκ στα «Επίκαιρα» της Τετάρτης 26 Μαρτίου 2014:
Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ – Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ: «… Στις Ευρωεκλογές του Μαΐου μπορεί το ποσοστό της ΝΔ στο σύνολο των δεξιών ψηφοφόρων ακόμη και να ανέβει, αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του Αντώνη Σαμαρά να μην επιτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές κατά κανένα τρόπο επειδή αυτό θα ήταν ολέθριο για το εκλογικό ποσοστό της ΝΔ! Αν συμμετάσχει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση η ΝΔ να ξεπεράσει το 20% και είναι πλέον βέβαιο εκ των προτέρων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι περίπου… δέκα (!) εκατοστιαίες μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. Κάτι τέτοιο θα συνεπιφέρει πιθανότατα την καθαίρεση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ πριν καν από τις βουλευτικές εκλογές, που σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν περί τα τέλη Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου».
ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ιδού, λοιπόν, ο πραγματικός λόγος για τον οποίον είμαστε φυλακή. Τον περιγράφει ευκρινώς ο αριστερός και όχι φυσικά Χρυσαυγίτης Γ. Δελαστίκ στο άρθρο του. Αυτό, το οποίο στην πραγματικότητα θέλουν με την φυλάκισή μας είναι η πολιτική μας εξόντωση και μέσα από αυτήν, με τρόπο δόλιο, την χαμερπή πολιτική τους επιβίωση. Παραμύθια τα περί «εγκληματικής οργανώσεως», μοναδικός τους σκοπός είναι οι ψήφοι. Είναι, όμως, και αφελείς και η αφέλειά τους αυτή προέρχεται από τον πολιτικό τους πανικό και την απελπισία τους. Πιστεύουν, αλήθεια, ότι ακόμη και αν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατορθώσουν να μας αποκλείσουν από τις εκλογές, ότι η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει; Σε τέτοια μεγάλη βλακεία τούς έχει οδηγήσει η απελπισία τους; Πιστεύουν ότι οι πολίτες που θέλουν να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δυνατόν να ψηφίσουν, εάν δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή, τον μεγάλο διώκτη της, τον Σαμαρά;
Ο Μάιος έρχεται και θέλουν δεν θέλουν έρχεται και η πολιτική τους συντριβή και μαζί με αυτήν θα έλθει και η αποκάλυψη της πολιτικής σκευωρίας, η οποία θα είναι και η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Χρυσής Αυγής.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών