Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Μαζική ενημερωτική εκστρατεία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Πολυπληθής ομάδα από την Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πλατεία Ειρήνης, ή όπως είναι περισσότερο γνωστή σα Ρολόι, στη Νεάπολη. Ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της συνοικίας της Νεάπολης, σείστηκε στην κυριολεξία από...
τα συνθήματα των Χρυσαυγιτών, για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Δυνατή, για την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματός μας, αλλά και για την άθλια κατάσταση που έχει επέλθει στη χώρα μας, λόγω του μειοδοτικού μνημονίου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε διανομή ενημερωτικού υλικού της Ελληνικής Αυγής, την προμετωπίδα της Χρυσής Αυγής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε χιλιάδες διερχόμενα αυτοκίνητα και περαστικούς, αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής.



Άνθρωποι με χαμόγελο σταματούσαν την κίνηση ή μας προσέγγιζαν για να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό και να μας βοηθήσουν και αυτοί στον όμορφο και Δίκαιο Αγώνα μας. Οι καταστηματάρχες της περιοχής μας παρουσίασαν εν συντομία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά εκφράζουν και το σύνολο του κόσμου, ανεξάρτητα από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Εγκληματικότητα – λαθρομετανάστευση – παρεμπόριο – έκτακτα “χαράτσια” που θεσπίζει η κυβέρνηση – ανεργία… δεν είναι παρά οι βασικότεροι πυλώνες των προβλημάτων που συνθέτουν την καθημερινότητα στην πόλη, μέσα σε ένα χαοτικό μωσαϊκό προβλημάτων που προκύπτουν από την αναλγησία, την αδράνεια και την προδοτική στάση της Πολιτείας.


Συντεταγμένη και με απόλυτη ομοφωνία η ομάδα των συναγωνιστών και συναγωνιστριών προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων σε κάποιους από τους κεντρικότερους δρόμους της Νεάπολης. Σημαίες στα χέρια, φυλλάδια να μοιράζονται σε περαστικούς, οδηγούς και καταστηματάρχες και συνθήματα να αντηχούν στον αέρα χαρακτήρισαν το πρωινό του Σαββάτου. Για ώρες ενημερώναμε τους συμπατριώτες μας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την κάθοδό μας σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, παρόλες τις μεθοδεύσεις της συγκυβερνήσεως.


Ότι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή έχει εδραιωθεί στην Ελληνική κοινωνία, επεκτείνεται σε όλη την επικράτεια και γιγαντώνεται καθημερινά. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών