Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Newpost.gr: "Η ΝΔ δεν περνά ούτε στο δεύτερο γύρο στους 3 μεγάλους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής"

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑτος" που ομολογούσε τις δυσκολίες της ΝΔ σε 4 μεγάλες περιφέρειες.
Σήμερα ήρθε ακόμη ένα site, φίλα προσκείμενο στο κυβερνητικό στρατόπεδο, να φανερώσει πώς η ψοφοδεξία του Σαμαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το μόνο που περιμένει, είναι το εύρος της... συντριβής της, καθώς εκτός των περιφερειών δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα και στους τρεις μεγάλους Δήμους της Χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς) που οι υποψήφιοί της καταβαραθρώνονται.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το newpost:

Σε κάθε περίπτωση, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια Αττικής και ο μέχρι πρότινος σίγουρος Πειραιάς μπαίνει πλέον στη λίστα των επίφοβων έως προβληματικών εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία. Στο απευκταίο αλλά.....
όχι απίθανο σενάριο που η Ν.Δ. χάσει τις τρεις πόλεις και, παράλληλα, μείνει εκτός δεύτερου γύρου στην Περιφέρεια Αττικής (σ.σ. αν και από χθες το κόμμα κινείται πιο ενεργά προς στήριξη του κ. Κουμουτσάκου), το πλήγμα σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο θα είναι σημαντικό. 

Τα σχόλια περιττεύουν... Ωστόσο έχει ιδιαίτερη αξία και η συνέχεια του ρεπορτάζ:

Το μόνον θετικό, από την άλλη, για τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι καμία από τις προαναφερθείσες εκλογές δεν φαίνεται να κλίνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ....

Αφού δεν κερδίζουν ούτε οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖα, ούτε της ΝΔ ποιοί προηγούνται...;!
Ας τους το φυλάξουμε για έκπληξη στις 18 και 25 Μαΐου.



2 σχόλια:

  1. Ούτε στον Άλιμο περνάνε, τους έχουμε πατήσει στο κεφάλι.
    Όπως έχει φάει πάτημα και ο Σύριζα εδώ αλλά περιέργως το πασοκιστάν είναι λιγάκι παραπάνω μας (προς το παρόν βέβαια), φυσικό αφού 2 τετραετίες έχωσε κόσμο και κοσμάκη.
    Να μη τα πολυλογούμε, τρίτη δύναμη η Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο, πριν ΚΑΝ αναρτήσουμε προεκλογικές αφίσες και κάθε πρωί-μεσημέρι-βράδυ 30 άτομα στο εκλογικό κέντρο εν αντιθέσει με τους άλλους που ψάχνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε γείτονα filpopatria, σε έχω διαβάσει πολλές φορές, δεν ήξερα ότι είσαι Καλαμακιώτης. Εδώ στο Πανί τους έχω ψήσει όλους. Όλοι θα το ρίξουν στο Χάρη δαγκωτό. 2 δημοσκοπήσεις μας βγάζουν η μία τρίτους και η άλλη τέταρτους. Αν είναι αληθινές και αν υπολογίσεις και αυτούς που φοβούνται να μιλήσουν στο τηλέφωνο, τότε πάμε φούλ για 2ο γύρο μάλλον με τον Κονδύλη, που έχει πείσει το κόσμο του, ότι είναι ''ανεξάρτητος'' ενώ στην ουσία είναι φιλοπασόκος και κρυφοαριστερός, παλιός Κνίτης. Θα πλασαριστεί καλά ο Χάρης. Πάμε για θρίαμβο σε όλη την Ελλάδα. Οι μέρες της ΣαμαροΒενιζελικής χούντας είναι μετρημένες. οι εξελίξεις- ίσως και μέσα στον Ιούνιο θα είναι ραγδαίες.
      ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!
      ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών