Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

Γρήγορα, Αντώνη! Φέρε φάρμακα για τον Πρετεντέρη: 3,5% άνοδο σε δημοσκόπηση του MEGA η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»


Γρήγορα, Αντώνη! Φέρε φάρμακα για τον Πρετεντέρη: 3,5% άνοδο σε δημοσκόπηση του MEGA η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Συγκοπή κόντεψε να πάθει στον αέρα ο γνωστός εμπαθής υβριστής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Πρετεντέρης. Είπαμε και νωρίτερα ότι οι δημοσκόποι τα «μαζεύουν» άρον – άρον με τις «μαϊμού» δημοσκοπήσεις, έχοντας ως απώτερο σκοπό τους να μην ρεζιλευτούν οριστικά και αμετάκλητα. Γιατί άλλο το να πέσεις 100% εκτός πραγματικότητας και άλλο το να πέσεις 300% και 400% εκτός των πραγματικών αποτελεσμάτων.
Η κάρτα που αφορούσε την δημοσκόπηση της GPO για τον Δήμο της Αθήνας, εμφάνισε την .....
άνοδο κατά 3,5% της Χρυσής Αυγής, προκαλώντας αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Η γνωστή υβρίστρια της Χρυσής Αυγής, Βούλτεψη, έπαθε ζημιά μόνο που αυτή τη φορά αντί να μπερδέψει την ημερομηνία του Αττίλα ΙΙ, έπαθε παροξυσμό, προβαίνοντας σε ένα ακατάσχετο παραλήρημα ύβρεων, που ήταν άκρως αποκαλυπτικό, ουσιαστικά προτρέποντας τους «θυμωμένους» να ψηφίσουν ΚΚΕ αντί για Χρυσή Αυγή.
Ο Πρετεντέρης παρακολουθούσε έκθαμβος και με ανοιχτό στόμα την κάρτα. Ας μην ανησυχεί όμως ούτε αυτός, ούτε οι λοιποί παρευρισκόμενοι του πάνελ. Η Χρυσή Αυγή θα αυξάνει τα ποσοστά της συνέχεια ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις. Πάλι καλά που όπως έγραφε τις προάλλες ο «Βηματοδότης» ο πρωθυπουργός έχει… αρκετά φάρμακα στο συρτάρι του, για να τους καλύψει όλους.
Κρίνοντας τα ποσοστά της "δημοσκοπήσεως" βλέπουμε ότι τα ποσοστά των αναποφάσιστων πέφτουν όσο ακριβώς ανεβαίνουν τα ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής", αποδεικνύοντας ότι τα τεράστια ποσοστά "αναποφάσιστων" που δείχνουν οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις, είναι στην πραγματικότητα ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που οι δημοσκόποι τεχνηέντως κρύβουν εκεί. Επίσης αξία έχει η πτώση Καμίνη που δείχνει καθαρά ότι υπήρξε κατά το προηγούμενο διάστημα "φούσκωμα" των ποσοστών του, με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης.

1 σχόλιο:

  1. μιλαει και ο βρωμιαρης που ειναι σαν χρησιμοποιημενος καθετηρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών