Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 8… «ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ HUFFINGTONPOST

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές αφιέρωμα στην εθνικιστική νίκη στην Ευρώπη κάνει η αμερικανική (ας πούμε καλύτερα που έχει έδρα την Αμερική…) Huffington Post. Η… μαύρη λίστα του εδρεύοντος στην Αμερική ΜΜΕ, περιλαμβάνει εννιά ευρωπαϊκά κόμματα, τα οποία χαρακτηρίζει… «τρομακτικά» (προφανώς εννοεί «τρομακτικά» για τα συμφέροντα που υπηρετεί…). Φυσικά, εξέχουσα θέση στα… «τρομακτικά» κόμματα έχει η Χρυσή Αυγή.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ιδού ο… τρομακτικός πρόλογος:

«Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ανοιχτά και απροκάλυπτα θα...
καθίσουν νεοναζιστικά κόμματα να συνεδριάσουν στις Βρυξέλλες ως εκπρόσωποι των λαών τους. Τα κόμματα αυτά συγκροτούνται από περιθωριακούς της Ευρώπης, περίεργους ή εντελώς ασήμαντους που τώρα θα κατακλύσουν την αίθουσα του Ευρωκονοβουλίου. Το ένα εξ αυτών των κομμάτων ηγείται κάποιος που έχει για τατουάζ μια σβάστικα, ενώ ένα άλλο ηγείται κάποιος που θέλει να ξεφορτωθεί όλους του μουσουλμάνους που μένουν στη χώρα, ένα τρίτο έχει ιδρυτή κάποιον που πρότεινε την απελευθέρωση του ιού Έμπολα ώστε να απαλλαγεί η χώρα από τους μετανάστες. Αυτή περίπου είναι η πολιτική κατάσταση που επικρατεί εν έτη 2014 καθώς αναμένεται να εισέλθουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι πιο ευρωσκεπτικιστές, οι πιο αντιμετανάστες και οι πιο ακραίοι δεξιοί όλων των εποχών».

Μετά από τον… τρομακτικό πρόλογο, ακολουθεί η λίστα με τα 9… τρομακτικά κόμματα, με την εξής επισήμανση: «Όλα τα παρακάτω τα κόμματα είναι ευρωφοβικά και όλοι μαζί συγκεντρώνουν το ένα τρίτο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου»:

Εθνικό Μέτωπο-Γαλλία
NPD-Γερμανία
Χρυσή Αυγή-Ελλάδα
Οι Φίνς-Φινλανδία
Λαϊκό κόμμα των Δανών-Δανία
Το κόμμα για την Ελευθερία-Ολλανδία
Jobbik-Ουγγαρία
Κόμμα της Ελευθερίας-Αυστρία
Λέγκα του Βορρά-Ιταλία
BNP -Μεγάλη Βρετανία

Ακολουθούν στοιχεία από τους… φακέλους των 9… «τρομακτικών» κομμάτων. Ας δούμε τι τερατολογίες λέει για την Χρυσή Αυγή:

«Το ελληνικό υπερεθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή έβγαλε τις μπότες του και έβαλε κοστούμια για την προεκλογική του καμπάνια και ο λαός το αντάμειψε με έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο κύριος εκπρόσωπός του κόμματος έχει ένα τατουάζ σβάστικα, ενώ μεγάλος αριθμός των μελών του κόμματος είναι στη φυλακή καθώς κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Τα συνθήματα τους «κοσμούν» τζαμιά, συναγωγές και νεκροταφεία. Τον Μάιο του 2012, η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στις ελληνικές εκλογές με το σύνθημα «Έτσι μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτή τη γη της βρωμιάς», έφτιαξε «συσσίτια μόνο για Έλληνες», και ο εκπρόσωπός του έχει δανειστεί για ομιλίες του στη Βουλή αποσπάσματα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Παρ’ όλα τα παραπάνω, το κόμμα επιμένει ότι δεν είναι ούτε εγκληματικό ούτε νεοναζί. Αυτή τη στιγμή είναι το τρίτο πιο δημοφιλές κόμμα της Ελλάδας».

(ΥΓ): Χαιρόμαστε που σας… τρομάζουμε εσάς και τ’ αφεντικά σας, παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων! Το φόβο μας να’ χετε!

1 σχόλιο:

  1. Οι εβραιομπολσεβικοι και οι σταλινικοι ανα την ευρωπη δεν τρομαζουν τους εβραιοκαπιταλιστες ε; χαχαχαχαχ τι
    "παραδοξο"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών