Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

Το καθεστωτικό «Βήμα» παραδέχτηκε τη Νίκη της Χρυσής Αυγής

Παραδοχή και ομολογία της μεγάλης εθνικιστικής νίκης σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας, είχαμε από τη ναυαρχίδα της καθεστωτικής ενημέρωσης, τον ΔΟΛ. Υπό τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή στον χάρτη των αυτοδιοικητικών εκλογών», η καθεστωτική φυλλάδα ερμηνεύει τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μόνη πανηγυρική δήλωση...
το βράδυ της 18ης Μαΐου έγινε από τον υπόδικο βουλευτή και υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλία Κασιδιάρη. «Ο πραγματικός νικητής των σημερινών εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή» ανέφερε χαρακτηριστικά και τα εκλογικά δεδομένα φαίνεται πως τον επιβεβαιώνουν». Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προελαύνει, εκλέγοντας συμβούλους και στις 12 περιφέρειες στις οποίες κατέβηκαν συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στους δήμους όπου συμμετείχαν εθνικιστικοί συνδυασμοί.

Στον Δήμο Αθηναίων ιδιαίτερα, σημειώνεται εντυπωσιακή άνοδος, με τριπλασιασμό των δυνάμεων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Με ευδιάκριτη ενόχληση, η φυλλάδα αναφέρει: «35.949 εκλογείς ψήφισαν στην Αθήνα υπέρ του νεοναζιστικού μορφώματος, υπερτριπλασιάζοντας ουσιαστικά την δύναμή του σε απόλυτες ψήφους, καθώς το 2010 είχε λάβει 10.222». Και συνεχίζει με μια καταγραφή της δυναμικής των Εθνικιστών: «Είναι χαρακτηριστικό ότι στις χθεσινές εκλογές για το δήμο Αθηναίων, ενώ η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό από 13,75% έως 14,41% στα υπόλοιπα διαμερίσματα (1ο, 2ο, 5ο και 7ο διαμέρισμα), τα ποσοστά της εκτινάσσονται στο 16, 66% στην ευρύτερη περιοχή Πετραλώνων (3ο διαμέρισμα) και απογειώνονται στις περιοχές Κολωνού, Σεπολίων, Βοτανικού αλλά και Αγίου Παντελεήμονα , φτάνοντας στο 20% στο 4ο και 18,80% στο 6ο διαμέρισμα».

Διάχυτος είναι ο πανικός της φυλλάδας και για τα ποσοστά του Κινήματος στο υπόλοιπο Αττικής, όπου η Ελληνική Αυγή συγκέντρωσε ποσοστό 11,13% εκλέγοντας 6 περιφερειακούς συμβούλους.

Αναφορά γίνεται και στην υπόλοιπη επικράτεια, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με ισχνά μέσα, με φίμωση και λυσσαλέα πολεμική από τις ετερόκλητες δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, σημείωσε υψηλά ποσοστά και κατέλαβε πλήθος εδρών στα περιφερειακά συμβούλια. Η φυλλάδα του ΔΟΛ επισημαίνει: «Σε Στερεά, Πελοπόννησο, Κεντρική Μακεδονία οι καλύτερες επιδόσεις», ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ανησυχητική είναι η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στο εκλογικό σώμα, καθώς σημειώνει επιτυχίες σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, πλην αυτής του Βορείου Αιγαίου στην οποία όμως δεν είχε κατεβάσει υποψήφιο».

Γίνεται λοιπόν με τον πλέον ξεκάθαρο κι επίσημο τρόπο εμφανές, ότι η κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» με την οποία πολιτικοί και δημοσιογραφικοί απατεώνες καθύβριζαν το Κίνημα και σπίλωναν τον Αρχηγό και στελέχη του, δεν βρήκαν απήχηση στον Ελληνικό Λαό.

Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας έστειλαν το μήνυμα της αντίστασης στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και στις παράνομες μεθοδεύσεις που εκείνη μεταχειρίζεται. Κι όλοι αυτοί οι Έλληνες πολίτες μαζί με ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα που τους εκφράζει, απαιτούν την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών υπήρξε το πρώτο ράπισμα στη Τυραννία των Βενιζέλου-Σαμαρά. Το δεύτερο και ουσιαστικότερο όμως, έρχεται την Κυριακή 25 Μαΐου, οπότε θα ταρακουνηθεί όχι μόνο το εγχώριο πολιτικο-οικονομικό σύστημα διαπλοκής, αλλά ολόκληρη η ευρωπαϊκή συνομοταξία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών