Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 13, 2014

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ

Είναι γνωστό το ποιόν των περισσότερων από τους πρόθυμους καθεστωτικούς λιβανιστές που αποκαλούνται “δημοσιογράφοι”. Η συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελείται από έμμισθους κρατικοδίαιτους αχυρανθρώπους, που μοναδικός τους σκοπός είναι ο με οποιονδήποτε τρόπο -συνήθως ανήθικος- πλουτισμός, η δόξα και το προσωπικό τους όφελος. Το επάγγελμα τους έχει γίνει συνώνυμο των λέξεων “βούρκος”, “αηδία”, “ψεύτης”, “γλύφτης” ,”οχετός”, “μίζα” και πολλών άλλων λέξεων του πλουσιότατου Ελληνικού λεξιλογίου.
Ένας από τους εκπροσώπους αυτής της......
άκρως διεφθαρμένης και ανήθικης κάστας είναι και ο γνωστός υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Χαρδαβέλλας. Το παρελθόν του συγκεκριμένου “κυρίου” είναι πασίγνωστο στο πανελλήνιο, όπως και ο τρόπος με τον οποίο αναρριχήθηκε στην “πυραμίδα” της δημοσιογραφίας. Η εκδούλευση που προσέφερε σε όλες τις κυβερνήσεις της πασοκικής συμμορίας τον έβγαλε από την αφάνεια και τον έκανε γνωστό.
Όταν ο Χαρδαβέλλας κατάλαβε ότι το πράσινο σαπιοκάραβο άρχισε να βυθίζεται στον άπατο βόθρο της πολιτικής, αποφάσισε σαν ποντικός να πηδήξει από αυτό και να το ρίξει στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Οι εκπομπές του έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στην μνήμη των περισσοτέρων ως μνημείο ανηθικότητας. Το απάνθρωπο εμπόριο ελπίδας όπως και η εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου πόνου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό τους. Όλα στον βωμό του χρήματος, όλα για το κέρδος. Χωρίς ηθικούς φραγμούς, χωρίς τύψεις.
Δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε περισσότερο με τον συγκεκριμένο “κύριο”, ούτε θέλουμε να κάνουμε διάλογο μαζί του. Διάλογο κάνουμε μόνον με όσους σεβόμαστε, κάτι το οποίο δεν ισχύει γι’ αυτόν τον επαγγελματία λασπολόγο. Το θράσος του όμως, η αηδία, η δυσωδία και η χυδαιότητα που αποπνέουν τα γραφόμενα του ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Ίσως ο καταλληλότερος για να ασχοληθεί μαζί του να ήταν κάποιος επιστήμονας της ψυχιατρικής.
Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του Χαρδαβέλλα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Newsbomb.gr, η Χρυσή Αυγή αποτελεί “ναζιστική σαπίλα” και οι Συναγωνιστές μας Γερμενής και Μίχος είναι μπράβοι της νύχτας. Συνεχίζοντας το εμετικό του παραλήρημα, ο εγκάθετος αργυρώνητος υπάλληλος της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου αποκαλεί την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, όπως και τον Ηλία Παναγιώταρο, “συμμορίτες”, επειδή τόλμησαν να επιδείξουν χαρτονομίσματα στον Ιούδα του Κινήματος, κατά την απολογία του στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.
Ο επερχόμενος εκλογικός θρίαμβος των Ελλήνων Εθνικιστών έχει τρομοκρατήσει όλο το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που εκπροσωπεί ο Χαρδαβέλλας και οι συνοδοιπόροι του.
Ξέρουν ότι οι ημέρες της παντοκρατορίας τους τελειώνουν. Ξέρουν ότι η Ελλάδα θα είναι πλέον Ελεύθερη και ότι αυτός και οι όμοιοι του θα είναι μια κακιά ανάμνηση. Ας φροντίσουμε να κάνουμε τον φόβο τους μεγαλύτερο, ας τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο περιθώριο.
Ζήτω η Νίκη!

3 σχόλια:

  1. Α όλα και όλα Πασπαρτού, θα σε μαλώσω, είναι φυσικό ο Χαρδαβέλας να μας λέει συμμορίτες αφού ώς γνωστόν οι βουλευτές μας και ο Ελληνικός λαός ανήκουν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εθνική Αντίσταση!
    Ζήτω η νίκη, Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτός δέν έκανε εκπομπές από τήν κρατική τηλεόραση μέσα στήν ...επάρατη επταετεία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεστα ,αυτος και τα αλλα παρταλια λιανης -δημαρας μεγαλο καθαρμα ρυπαρος πορνος συκοφαντης απ'οπου και να τον πιασεις θα λερωθεις καποια στιγμη θα το πληρωσουν ολοι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών