Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

Ξεφτίλισαν τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι: Άγριο κράξιμο στην προεκλογική του ομιλία - ΒΙΝΤΕΟ


Ξεφτίλισαν τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι: Άγριο κράξιμο στην προεκλογική του ομιλία - ΒΙΝΤΕΟ

Μια άκρως εξευτελιστική εμπειρία έζησε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος χθες το απόγευμα σε εκδήλωση της «Ελιάς» στο Μουσείο Μπενάκη.
Ομάδα ανθρώπων, που παρίστατο στην εκδήλωση, σηκώθηκε για να τον αποδοκιμάσει φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του. Επρόκειτο για μερίδα μικροομολογιούχων, οι οποίοι καταστράφηκαν οικονομικά και έχασαν τους κόπους μιας ζωής ακούγοντας τις συμβουλές του Βενιζέλου και των ομοίων του για την «σωστή» τοποθέτηση των χρημάτων τους.
Στην απολύτως φυσιολογική αντίδραση μεροκαματιάρηδων Ελλήνων, που.....
είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται, ο Βενιζέλος όχι μόνο δεν έσκυψε το κεφάλι από ντροπή αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση (!) δείχνοντας πόσο πολιτικό παχύδερμο είναι. Με απύθμενη θρασύτητα και άκρατη αλαζονεία, ο για λίγες ημέρες ακόμη αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «φασίζουσες» συμπεριφορές, ενώ δίχως να ντρέπεται καθόλου δήλωσε ότι άδικα «ζητάνε τα ρέστα για τη μικρή παρενέργεια»(!) και πως ό,τι έγινε ήταν «για το γενικό καλό»!
«Μικρή παρενέργεια» το γεγονός ότι καταστράφηκαν ολόκληρες οικογένειες, με ορισμένους από τα θύματα να οδηγούνται στην αυτοκτονία. «Γενικό καλό» τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των πολιτικάντηδων που έφεραν το Μνημόνιο και των διεθνών τοκογλύφων που θησαυρίζουν σε βάρος της Χώρας μας. Η αντίδραση του Βενιζέλου στις απεγνωσμένες προσπάθειες διαμαρτυρίας των συμπατριωτών μας που καταστράφηκε η ζωή τους αποτελεί μνημείο ηθικής - πολιτικής παλιανθρωπιάς και αλητείας. Γι’ αυτό άλλωστε, τόσο αυτός όσο και το κουφάρι του πολιτικού πτώματος του οποίου προσωρινά «ηγείται», είναι λαομίσητος και στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Έχει, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο τρόπος με τον οποίο μερίδα των καθεστωτικών – κυβερνητικών ΜΜΕ κάλυψε το θέμα.
Στη ΝΕΡΙΤ, η οποία πληρώνεται υποχρεωτικά από όλους τους Έλληνες μέσω του χαρατσίου της ΔΕΗ, ο πασόκος ρεπόρτερ διαστρέβλωσε την πραγματικότητα λέγοντας ότι ο κόσμος που παρακολουθούσε την εκδήλωση απώθησε τους μικροομολογιούχους, ενώ στην πραγματικότητα οι μπράβοι του Βενιζέλου ήσαν αυτοί που έκαναν την βρώμικη δουλειά. «Τα Νέα» είπαν απλώς ότι οι μικροομολογιούχοι «προκάλεσαν φασαρία», ενώ στη συνέχεια  «άλλαξαν τα φώτα» στην πραγματικότητα μιλώντας για «ενωτική» συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ!
Τα ίδια αίσχη κι από τη φυλλάδα του Μπόμπολα. Πατώντας πάνω στην κάλυψη και την συνενοχή του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Σαμαρά, ο Βενιζέλος έχει κατορθώσει να εισάγει την χυδαιότητα, την αναισθησία και τον παχυδερμισμό στον πολιτικό βίο της Χώρας. Οι ευθύνες του συγκεκριμένου πολιτικάντη είναι τεράστιες για μια σειρά ζητημάτων που έφεραν την Πατρίδα και τον Λαό σε τόσο δυσχερή θέση.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αποτελεί την μοναδική εγγύηση ότι όλοι όσοι έκλεψαν τον μόχθο και τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών