Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Η Κανέλλη αποδέχεται την ήττα του συστήματος: “Η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών” - ΒΙΝΤΕΟ

Την ωμή πραγματικότητα των χθεσινών ευρωεκλογών κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ και φανατική πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Λιάνα Κανέλλη. Δίχως υπεκφυγές, παραδέχτηκε καθαρά αυτό που άπαντες γνωρίζουν αλλά αποκρύπτουν, ότι δηλαδή ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των ευρωεκλογών!

Από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο έχει να κληθεί εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εδώ και δύο χρόνια («πλεόνασμα δημοκρατικότητος»), η βουλευτής του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών και υπήρξε απολύτως ειλικρινής:...
«η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών»!

"Στις Βρυξέλλες έχει θριαμβεύσει και κυριαρχεί η Χρυσή Αυγή. Έχει βγάλει δύο Στρατηγούς και τον πατέρα του δολοφονηθέντος"


Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, έχοντας να αντιμετωπίσει πολιτικές διώξεις και δολοφονίες και ένα βαρύτατο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατόρθωσε να αυξήσει την εκλογική του επιρροή κατά πλέον των 100.000 ψήφων, καταλαμβάνοντας 9,40% και την τρίτη θέση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, με συνεχώς ανοδική μάλιστα τάση.

Όπερ σημαίνει πως η εκστρατεία συκοφαντίας και λάσπης εκ μέρους του αντεθνικού Καθεστώτος εις βάρος της Χρυσής Αυγής, απέτυχε παταγωδώς, γεγονός που καταδείχθηκε περίτρανα στις κάλπες. Ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε σθεναρά στις πρωτοφανείς πιέσεις και στην πολιτική τρομοκρατία, αποδεικνύοντας την Πίστη του στον Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την εμπιστοσύνη του στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Είτε το θέλουν λοιπόν οι εχθροί του Λαού είτε όχι, η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον της Πατρίδος μας!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών