Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 11, 2014

Το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα προαναγγέλλει "δυσάρεστες εκπλήξεις" το βράδυ των εκλογών!


Στο “Έθνος” του Μπόμπολα ετοιμάζονται για την διάψευση των μαϊμού δημοσκοπήσεων

Το καθεστώς, ευρισκόμενο σε ανεξέλεγκτο πανικό από την δυναμική και τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, βγάζει σωρηδόν μαϊμού δημοσκοπήσεις στην προσπάθεια του να στρεβλώσει την λαϊκή βούληση. Πλησιάζουν, όμως, ανησυχητικά κοντά οι ημερομηνίες των διπλών εκλογών και της εμπράγματης διάψευσης όλων των εγκάθετων δημοσκόπων.
Οι υπάλληλοι του Μπόμπολα, βέβαια, γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη, με ποσοστά πέριξ του 20%, όμως δεν μιλάνε μπας και χαθεί καμία ψήφος για τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Προσπαθούν, όμως, να......
διαφυλάξουν τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που τους έχουν απομείνει, προετοιμάζοντας το κλίμα για την μεγάλη διάψευση, προβάλλοντας από τώρα τις δικαιολογίες που θα λένε το βράδυ των εκλογών, όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει εισπράξει τριπλάσια ποσοστά από αυτά που παρουσιάζουν στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις τους.
Σας παραθέτουμε προ οποιουδήποτε σχολιασμού το κύριο άρθρο της εφημερίδας:
«Κρίσιμο σταυροδρόμι
Εμφανής είναι η αδυναμία των κομματικών επιτελείων να οδηγηθούν σε βάσιμες εκτιμήσεις ως προς τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων, αν και η χρονική απόσταση από τις κάλπες έχει μειωθεί ήδη στις μία και δύο βδομάδες για τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωκοινοβουλευτικές εκλογές αντίστοιχα.
Ωστόσο, μόνο ανεξήγητο δεν είναι το φαινόμενο. Και καλό θα είναι όποιος καταπιάνεται με αυτό να συνεκτιμά όλες τις παραμέτρους που διαμορφώνουν τις κυρίαρχες τάσεις της κοινής γνώμης. Διότι σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια από πολιτική ρευστότητα και αβεβαιότητα, είναι αφελές να προσδοκά κανείς ασφαλείς προβλέψεις για την έκβαση εκλογικών αναμετρήσεων, των οποίων την κρισιμότητα δεν είναι βέβαιο αν την αντιλαμβάνονται όλοι και στον ίδιο βαθμό.
Το 2012 ένα σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος είχε καθορίσει τη στάση του τα τελευταία 24ωρα ή και λίγες ώρες πριν φτάσει μπροστά στην κάλπη. Και είναι προφανές ότι το ίδιο θα συμβεί και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, μια και τα ποσοστά των αναποφάσιστων αλλά και όσων δεν απαντούν ή δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν παραμένουν ιδιαιτέρως υψηλά.
Αυτές οι κατηγορίες των ψηφοφόρων είναι που θα κρίνουν, κατά πάσα βεβαιότητα, το εκλογικό αποτέλεσμα. Με την όποια κομματική επιλογή κάνουν. Και κυρίως με τη λογική που θα αντιμετωπίσουν την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Όσο περισσότεροι θα είναι εκείνοι που θα αδιαφορήσουν και θα επιλέξουν την αποχή, τόσο πιο αναντίστοιχο της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας θα είναι το αποτέλεσμα.
Και όσο περισσότεροι προσχωρήσουν στη λογική της χαλαρής ψήφου, τόσο πιο στρεβλή θα είναι η τελική εικόνα. Και επικίνδυνη. Γιατί η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και ο κάθε ψηφοφόρος οφείλει να δείξει με την ψήφο του την πορεία που θέλει να ακολουθήσει η χώρα.»
Αυτό που ουσιαστικά λέει το κύριο άρθρο της εφημερίδας είναι ότι θα έχουμε αναντιστοιχία μεταξύ δημοσκοπήσεων και αποτελέσματος, όπως είχαμε και το 2012. Θυμίζουμε ότι τότε η μόνη αναντιστοιχία μεταξύ δημοσκοπήσεων και πραγματικότητας είναι ότι τελικά η Χρυσή Αυγή πήρε διπλάσιο ή τριπλάσιο ποσοστό, από αυτό που λέγανε οι δημοσκοπήσεις.
Το ίδιο πρόκειται να συμβεί  και τώρα, αφού η Χρυσή Αυγή θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σε πείσμα των ψευτών δημοσκοπών και των εντολέων τους. Η εφημερίδα στο άρθρο της, προαναγγέλλει και τις δικαιολογίες που θα λένε εκείνο το βράδυ οι δημοσκόποι. Θα λένε ότι ο κόσμος δεν τους απαντούσε και «τελευταία στιγμή αποφάσισε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή». Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος έχει ήδη αποφασίσει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, όμως οι δημοσκόποι όποτε ακούν «Χρυσή Αυγή» κλείνουν το τηλέφωνο.
Όσο και αν θέλουν να κρυφτούν από την πραγματικότητα, εν τέλει θα πρέπει να ζήσουν με αυτή. Λίγες μέρες μείνανε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών