Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Η “Ελληνική Αυγή” έτρεξε στον γύρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Ελληνικής Αυγής" συμμετείχαν σήμερα στον καθιερωμένο "γύρο της Αθήνας".

Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση των Ελλήνων πολιτών και με στόχο την διοργάνωση αθλητικών αγώνων υψηλού επιπέδου συμμετέχουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ομάδα μας...
διένυσε την απόσταση των 5 χιλιομέτρων από την πλατεία Συντάγματος στις στήλες του Ολυμπίου Διός και μέσω των οδών Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας πάλι πίσω στο Σύνταγμα, σε χρόνο μισής περίπου ώρας.



Εκτός του υποψηφίου Δημάρχου της "Ελληνικής Αυγής" στον αγώνα συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαγεωργίου Γεώργιος, Σωτηρόπουλος Μενέλαος, Τσάγκας Χριστόφορος, Ζαπάντη Μαρία, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Μυριδάκη Γεωργία και ο υποψήφιος της "Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά" και δρομέας Θέος Νικόλαος.

Η άθληση, η υγεία και το αγωνιστικό πνεύμα είναι το βασικό μας τρίπτυχο. Το ανθελληνικό καθεστώς και τα παρακμιακά, ξενόφερτα πρότυπα μετέτρεψαν την ελληνική νεολαία στην πιο παχύσαρκη νεολαία της Ευρώπης.

Όραμά μας η αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού και η επιστροφή στις αξίες της ελληνικής αρχαιότητας.



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά!
    Και του χρόνου ως δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών