Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Μπουκοτάζ Χατζηνικολάου και Παπαδάκη στις δημοσκοπήσεις για.... να μην ξεφτυλιστούν το βράδυ των εκλογών!

"Ράπισμα" στο σύστημα, από το ίδιο του το προσωπικό, αποτέλεσαν οι σημερινές δηλώσεις Χατζηνικολάου και Παπαδάκη σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και την... εγκυρότητά τους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πως τα μέσα τα οποία εκπροσωπεί δεν πρόκειται να μεταδώσουν καμία δημοσκόπηση μέχρι το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαϊου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η Realnews, ο Real FM, το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν, μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση».
 
Το πρωί ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη, που..... στο ίδιο πνεύμα, ανακοίνωσε ότι από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 δεν θα αναπαράγει δημοσκοπήσεις, μέχρι τις εκλογές, καθώς θεωρεί ότι τα αποτέλεσμα των μέχρι σήμερα δημοσιευμένων ερευνών είναι... "περίεργα" και "δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Τα παραπάνω αποτέλεσαν μια ανεύ προηγούμενου παραδοχή από δύο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων της χώρας για τη χειραγώγηση που επιχειρείται, από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μέσω ψεύτικων αποτελεσμάτων.

Και επειδή οι ίδιοι θέλουν να προστατεύσουν την αξιοπιστία τους για την... επόμενη των εκλογών, φρόντισαν αν διαχωρίσουν τη θέση τους, τώρα που το καθεστώς κάνει την ύστατη προσπάθεια, τρανταχτό παράδειγμα η εταιρεία του Μπόμπολα - Metron Anaysis, να... αλλοιώσει τη βούληση του λαού.

Φυλάξτε τη για το αρχείο σας

3 σχόλια:

  1. Στο Mega τα έχουν τόσο χαμένα, στα πρόθυρα της κατάρευσης που προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να βρούνε κανένα φράγκο από τράπεζες του εξωτερικού προκειμένου να αποφύγουν τη χρεοκοπία !!! Οι άλλοι δύο κάνουν το δικό τους "παιχνίδι".. Μην τους πιστεύετε!! Τόσα χαρτιά στέλνει το ΕΣΡ πλέον αλλά αυτοί ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.. Από το Μαξίμου συνεχίζουν να "παπαγαλίζουν" για τις αποφάσεις περι θέματος νομιμότητας της Χρυσής Αυγής.. Πονηρά - μουλοχτά αλλά το κάνουν!!! Ο ΑΓΩΝΑς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ως την τελική ΝΙΚΗ!! Ψηλά το κεφάλι και καμιά εμποστισύνη στα ερπετά και τους Λύκους (γκρίζους, πράσινους, γαλάζιους).. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ βλέπω και ακούω έναν στους δύο να σκέπτεται να το ρίξει ΧΑ.

    Τώρα που το βρήκαν το 4,3% θα μας εξηγήσουν μετα το άνοιγμα της κάλπης...υποθέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, το ποσοστό ίσως είναι ακόμα μεγαλύτερο, τουλάχιστον απο αυτό που λαμβάνω απο τον κόσμο αυτό λέω.
      Βλέπω μια αποδοχή έως 60% απο τον κόσμο και μάλιστα θερμή υποδοχή σε προεκλογικό υλικό, ενώ σε άλλους υποψηφίους είτε το λαμβάνουν μηχανικά και υποτονικά είτε δεν το δέχονται κάν.
      Και σε εμάς βλέπω κάποιους που δεν δέχονται το υλικό και εκεί πάλι η συντριπτική πλειοψηφία που το απορίπτει το κάνει με κόσμιο τρόπο και δείχνει μια κατανόηση, χωρίς εντάσεις.
      Ελάχιστες ψυχιατρικές περιπτώσεις καμμένων αριστερών μόνο μου έχουν τύχει που είναι επιθετικοί και βρίζουν. Λογικό είναι τους έχει τσούξει περισσότερο.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών