Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι - χέρι με την σαχλοδεξιά του ΛΑΟΣ


Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι - χέρι με την σαχλοδεξιά του ΛΑΟΣ

Ο κονφερανσιέ Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του τον Φεβρουάριο του 2014 είχε αναφέρει: «Ο Σαμαράς δεν είναι σοβαρός. Είναι προδότης. Πρόδωσε την ΝΔ το 1993 και την πρόδωσε επί Έβερτ. Τώρα παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους». Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο σαχλοδεξιός Καρατζαφέρης έδειξε την προτίμησή του στον συριζαίο Γ. Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας, ενώ είχε χαρακτηρίσει καλή επιλογή για την περιφέρεια Αττικής τον Γ. Σγουρό.
Ο πολιτικάντης Καρατζαφέρης, που έβαλε την υπογραφή του για την καταστροφή της Ελλάδας, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε για τον Σαμαρά, ο οποίος τώρα φέρεται να τον εκλιπαρεί για να τον ενσωματώσει στην κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς, τα εξής καταπληκτικά: «Αν η Τουρκία ζητήσει από τις ΗΠΑ την Θράκη, ο Σαμαράς είναι ικανός να.......
πει ότι είναι για το καλό μας. Η δύναμη της κυβέρνησης Σαμαρά είναι οι πάσης φύσεως νταβατζήδες».
Η κυβέρνηση εθνικής γενοκτονίας αναζητώντας εν τη απελπισία της στυλοβάτες για να εφαρμόσει την προδοτική της πολιτική απλώνει το χέρι της για να αγκαλιάσει έναν ακόμη πολιτικάντη του ΛΑΟΣ, μετά τον Βορίδη και τον Άδωνη, ο οποίος αφού έλαβε ποσοστό 2,7% στις ευρωεκλογές άρχισε και πάλι να συμπεριφέρεται σαν αρχηγός όλων των τενεκέδων πολιτικών και να δίνει συνεντεύξεις στα τουρκοκάναλα με ύφος πολλών καρδιναλίων.
Το ΛΑΟΣ, το κόμμα της συμφοράς και του χαφιεδισμού, που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και απείχε της ψήφου στο δεύτερο μνημόνιο, διευκολύνοντας έτσι την ψήφισή του, γλείφει πάλι εκεί που έφτυνε τα τελευταία δυο χρόνια. Ο ανεμοδείκτης των πολιτικάντηδων Καρατζαφέρης προσπαθεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή πιστεύοντας ότι ο κόσμος είναι βλάξ και δεν θυμάται τα πολιτικά του ανομήματα. Ο λιλιπούτειος δούρειος ίππος των Αμερικανοσιωνιστών για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία τσίπα πάνω του.
Η ψοφοδεξιά θέλοντας με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην εξουσία, μέσα σε ένα πολύ ρευστό πολιτικό σκηνικό, κάνει γαργάρα όλο το υβρεολόγιο του Καρατζαφέρη εναντίον του Σαμαρά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας.
Οι μάσκες πέφτουν και οι προδότες της σαχλοδεξιάς δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν ακόμη και όταν παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, όπως το κάνει από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο γνωστός κονφερανσιέ. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης ήταν πάντα ένας υπάλληλος του Μητσοτακέϊκου και της αμερικανικής πρεσβείας. Στην πραγματικότητα το κόμμα ΛΑΟΣ είναι η μοναδική πλέον πολιτική προίκα της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη, για χάριν της οποίας αυτοεξευτελίζεται αυτό το κόμμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μεγαλοεργολάβους και τους σιωνιστές τραπεζίτες.
Ο παλιός «τραπεζοκόμος» του Μητσοτακέϊκου επιστρέφει στην «κουζίνα» της ψοφοδεξιάς για να συνεχίσει το έργο της προδοσίας του ελληνικού λαού.
Η συμμορία της ψοφοδεξιάς και της σαχλοδεξιάς έχει όμως απέναντί της Εθνικιστές και αληθινούς πατριώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι αποφασισμένοι να ξεβρωμίσουν τον τόπο.
Γ. Λιναρδής
Για να μην ξεχνιόμαστε...

2 σχόλια:

  1. Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας Κωλοτούμπας
    Γι αυτό έφτασε εκεί που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΕ ΓΛΥΦΤΟΚΑΡΑΝΤΖΑ.... ΣΥΜΦΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΩΜΙΚΗ.ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΩΡΙΣ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΕΙΝΗ Η "ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΘΡΙΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ Τ'ΑΧΑΜΝΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ.ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών