Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

ΝΕΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ: «ΕΧΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ» – «ΘΑ ΜΟΥ ΚΛ… ΤΑ ΑΡΧ…»

katroygkalow
Δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτά που όλοι είδαμε από την τηλεόραση, ο (απείρου κάλλους…) καυγάς μεταξύ των 2 ευρωβουλευτών του… συνταγματικού τόξου, Κεφαλογιάννη και Κατρούγκαλου. Ο… πολιτισμένος διάλογος είχε και συνέχεια όταν εμείς βλέπαμε διαφημίσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο…
νταής της νουδούλας Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε στον συριζαίο: «Έχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο». Ποια ήταν η απάντηση του… πολιτισμένου συριζαίου καθηγητή; «Θα μου κλ… τα αρχ… Δεν είσαι απλά ηλίθιος, είσαι πολύ ηλίθιος».
Τότε, ο Κεφαλογιάννης έβαλε στο κινητό τηλέφωνο του το χρονόμετρο να μέτρα αντίστροφα για τα 5 λεπτά, αλλά κατόπιν σύστασης των συστημικών τηλεκανίβαλων που τους είχαν καλέσει, να αποχωρήσουν ήσυχα για να μην ξεφτιλίσουν ακόμα περισσότερο το σύστημα που υπηρετούν. Τελικά, και οι δυο πολιτικάντηδες έφυγαν από το στούντιο βρίζοντας ο ένας τον άλλον (στον ενικό κι όχι στον πληθυντικό – όπως έκαναν δημοσίως…).
Να τους… χαίρονται και να τους… καμαρώνουν αυτοί που τους ψήφισαν!
(ΥΓ): Άρθρα… Δε βλέπουμε άρθρα που να καυτηριάζουν τους εκπροσώπους του… συνταγματικού τόξου, ότι είναι «χαμηλού επιπέδου» κ.τ.λ., όπως με δικούς μας βουλευτές, που δεν έβρισαν ποτέ κανέναν, απλώς είπαν τους κλέφτες, κλέφτες και τους απατεώνες, απατεώνες. Γιατί άραγε; Μήπως έχουν πάθει… αγκύλωση τα κουλάδια των δημοσιογραφικών παπαγάλων του συστήματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών